RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#57305  Szerző: Gyurii91

Pasa írta:
Gyurii91 írta:Kossuth költözne Petőfi frekijeire. MR2 meg pápá... :( :x
Nem pápá, hanem a Petőfi meg költözik a Kossuth helyére. Amúgy szerintem ez még nem biztos.
Az kéne, sőt 540khz...

Nem, tervük petőfi frekire kossuthot ami most sok car kossuth az meg megszűnik.
 #57302  Szerző: Pasa

Gyurii91 írta:Kossuth költözne Petőfi frekijeire. MR2 meg pápá... :( :x
Nem pápá, hanem a Petőfi meg költözik a Kossuth helyére. Amúgy szerintem ez még nem biztos.
 #57300  Szerző: benjamin

Lehet olyan nagy mértékű zeni változást akarnak mint a roxy volt.
 #57291  Szerző: Gyurii91

Pasa írta:
djlacee írta:http://www.facebook.com/pages/Tiltakozz ... 3106538958
Hát ez meg mi??? Nesze nekünk, elcsitult a Sláger/Danubius hisztéria, itt a következő. :x Lehet, hogy mégsem különbek az MR2 hallgatói sem...?
Egyébként is milyen megszűnés miatt megy a sírás? Tudtommal csak változni fog, nem? :o
Nem éppen...

Kossuth költözne Petőfi frekijeire. MR2 meg pápá... :( :x
 #57287  Szerző: Pasa

djlacee írta:http://www.facebook.com/pages/Tiltakozz ... 3106538958
Hát ez meg mi??? Nesze nekünk, elcsitult a Sláger/Danubius hisztéria, itt a következő. :x Lehet, hogy mégsem különbek az MR2 hallgatói sem...?
Egyébként is milyen megszűnés miatt megy a sírás? Tudtommal csak változni fog, nem? :o
 #57277  Szerző: csokie

Úgy értem hogy ilyen dalokat ami így megmozgat az emberben valamit.
Amúgy a 98.6 van a 2-tes programhelyemen. :)
 #57276  Szerző: ravasz

csokie írta:Semmilyen másik magyar rádiónál nem tapasztaltam ezt a jelenséget sajnos.
Tégy egy próbát a 98.6-on.
 #57275  Szerző: csokie

Balkan Fanatik - Repülj Madár Repülj című számot akár többször is adhatnák annyira jó zene. :) Minden héten találok egy ilyen dalt ami nagyon megtetszik, és ezért hallgatom, mert tudom, hogy mindig lesz egy olyan szám, amit biztosan meg fogok szeretni, és hallgatni fogom. :)
Semmilyen másik magyar rádiónál nem tapasztaltam ezt a jelenséget sajnos.
 #57162  Szerző: mikrofonos

Egy ideje figyelem hozzászólásaidat. Amit most is írsz, azzal alapvetően egyet lehet érteni. Igen, arról van szó, hogy a magyar közrádió most és még sokáig nem engedheti meg, hogy az egyik főcsatornája "csupán" zeneadó legyen és amit én szégyennek tartok, hogy az összes megszólalás, beleértve az óránkénti híradásokat is, felvételről kerüljön adásba. Szóval valamiféle "műsort" ki kéne fundálni, és akkor maradhat ez a zenei arculat. Annál is inkább mert igenis sok magyart adnak és ami talán ennél is lényegesebb: valódi alternatívát kínálnak az összes ker. rádióhoz képest. Én bizony nem sírom vissza a 2006 előtti Petőfit. Pedig annak idején nagyon szerettem, de az már a múlté.
  • 1
  • 544
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • 625