RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#57154  Szerző: PooLee

Igen, csak mi lesz a koncepcióval? Sugározzunk minden adón ezt, azt, meg egy kis amazt, mert valaki szerint az jó, és akkor kész is?
Való igaz, hogy vannak színvonalas műsorok a Lánchídon, de az egy rádió, tudja mindenki, hogy kié és hogy miért született. Ez viszont a közrádió!
Ami az MR2 koncepcióját illeti, szerintem a fiatalok szavaztak, hogy tetszik-e nekik az irányvonal. Az is jól jelzi a véleményüket, hogy lesz ellene tüntetés is. Viszont az is igaz, hogy változtatni kell rajta - jól jelzi, hogy pl. az itt fórumozók közül szinte mindenki egyetért, hogy átalakításra szorul. És Szalai Annamária is az ellen emelte fel a hangját, hogy a zenegép az nem közszolgálat. És ebben igaza is van. Viszont a megoldás nem az, ha szétverik, hanem sokkal inkább az, ha az alapvetően jó irányvonalat még jobb irányba terelik - és ha ez lesz a tendencia, szerintem senki nem fog tüntetni egy percig sem, sőt, kezet csókolnak Szalai Annamáriának! :D
 #57152  Szerző: puszilgatógép

Én szerintem viszont kb ehhez hasonló lesz:

http://port.hu/pls/st/showtime.org?i_or ... org_type=5

Végülis a Lánchíd egy jó rádió, a pár politikai műsort kivéve érdekes magazinműsorok és jó, nem tucatzenék vannak rajta, és vannak zenei műsorok is. Mindenféle előitélet nélkül érdemes belehallgatni egyik nem politikai műsorába!!!
 #57138  Szerző: Cicoo

Gabeedj írta:Elképzelek egy napot a Petőfinél.
00-06 csak zene
06-10 ig Dr Szalai Annamária és Baló György reggeli műsora csak fiataloknak.
10-14 ig Kívánságmaraton Leiler Tímeával
Közben,déli muzsikaszó mindenkinek
14-18 ig.Kultúra rovat.Cooky és Pákó műsora
18-20 ig kapcsolás Salgótarjánba kezdetét veszi Győzike show
Közben Stohl András bejelentkezik a valóvilágból
20-22 ig Hamwai és Bárány Petőfi clubtumix
22-24 ig Beszélgetés Havas tanár úrral
Nem lenne semmi.. :wailing:
Kiszel Tünde divat- és Balázsy Panna életmódtanácsai nélkül nem lenne hallgatottság, ne viccelj! :lol: De mivel eltérő álláspontokat kell megjeleníteni a közszolgálatiassághoz, be kéne valahová zsúfolni Béres Zoo-t is, hogy kifigurázza őket. :D
 #57133  Szerző: Gabeedj

Elképzelek egy napot a Petőfinél.
00-06 csak zene
06-10 ig Dr Szalai Annamária és Baló György reggeli műsora csak fiataloknak.
10-14 ig Kívánságmaraton Leiler Tímeával
Közben,déli muzsikaszó mindenkinek
14-18 ig.Kultúra rovat.Cooky és Pákó műsora
18-20 ig kapcsolás Salgótarjánba kezdetét veszi Győzike show
Közben Stohl András bejelentkezik a valóvilágból
20-22 ig Hamwai és Bárány Petőfi clubtumix
22-24 ig Beszélgetés Havas tanár úrral
Nem lenne semmi.. :wailing:
 #57129  Szerző: PooLee

"ez a zene már azóta megy, mióta megjelent"
"R1 koppintotta Mr2-ről"

Nah, így kell ezt csinálni, meg kell mutatni, hogy ha egy zenei szerkesztő tényleg dolgozik, nemcsak névlegesen van, akkor milyen lehet egy rádió!
 #57124  Szerző: Gyurii91

Riva Starr - I was drunk (R1 koppintotta Mr2-ről...) ^^
 #57112  Szerző: LuciFerko

Mipi írta:Oceana - Cry Cry is szokott menni.
az viszont nagy baj :gülü2:
 #57110  Szerző: Mipi

Oceana - Cry Cry is szokott menni.
 #57086  Szerző: djlacee

Speciel ez a zene már azóta megy, mióta megjelent
 #57077  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta:Kid Cudi - Day n night :shock: :shock: :shock:
Mondom, egy csomó olyan zene megy mostanság, amit én inkább a Rádió 1-hez tudnék társítani. Sőt, az esetek kb. 3/4-ében olyan ment, mikor odakapcsoltam. Lehet, hogy ez lesz a rettegett megújulás? Hogy mindenféle zene fog menni, "közszolgálatilag"?
  • 1
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • 549
  • 625