RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#56446  Szerző: Pasa

LewyDee írta:MR2-t nagy bánatomra ismét visszaadják a 70+ korosztálynak.
Sosem volt az övéké, ne aggódj.
 #56427  Szerző: benjamin

Ez egy nagy vicc!Remélem azért akkora átalakulás nem lesz a petőfinél. :wailing:
 #56424  Szerző: mikrofonos

Az a baj, hogy mindenki úgy kezdi hozzászólását, hogy "szerintem".
vagyis egyelőre semmi értékelhetőt nem lehet tudni arról, h. mi is lesz.
Legfeljebb a fidesz filozófiájából és hasonlókból lehet ezt-azt kikövetkeztetni. Én pl. egyáltalán nem vagyok bizots abban, hogy nem nyúlnak az MR3-hoz. Egy kisit luxus ennek az adónak a fenntartása: kitünő frekik és minimális hallgatottság. ezen is változtatni kéne...
Ami pedig a Petőfi illeti, itt is mefogalmazódik a változatás igénye, mert "zenelejátszó" üzemmód sem igazán rádiószerű. Amit viszont eddig csináltak arra SZÜKSÉG VAN!!!!!!!!
 #56419  Szerző: djlacee

Szerintem az MR2-t nem fogják elqrni, nem akarják elveszíteni a fiatal hallgatókat.
 #56416  Szerző: LewyDee

donder írta:Ezek szerint akkor alapvető átalakulás lesz nemcsak a Petőfinél, hanem a többinél is?? :oops: :S
Szerintem, nem MR3-mal nem csinálnak semmit, MR2-t nagy bánatomra ismét visszaadják a 70+ korosztálynak. MR1 pedig annyiban változik hogy a kormány illetve a Fidesz szócsöve lesz. Eljutottunk megint oda hogy minek szóljon a közrádió a 20-as 30-as korosztályhoz. Röviden tömören ennyi. Remélem lesz olyan kereskedelmi aki észreveszi hogy van kereslet az MR2 zenékre, mert a Caféval az a baj hogy sok rajta a duma kevés a zene, és nem országos...
 #56411  Szerző: donder

Ezek szerint akkor alapvető átalakulás lesz nemcsak a Petőfinél, hanem a többinél is?? :oops: :S
 #56405  Szerző: mikrofonos

egon2 írta:Az előbb említett indexes cikk:
http://antagon.blog.hu/2010/10/18/cseng ... a_radioval
Bocs, de elkerülte a figyelmemet. Nekem a kollégák szóltak róla.
Bár igen jól értesültnek ható megállapításokat tartalmaz az írás, szerintem ebből is csak annyi derül ki, hogy mi nem lesz, de hogy mi lesz, azt egyelőre tényleg csak a beavatottak tudhatják.
 #56401  Szerző: mikrofonos

Olvassátok az index-et mert szép nagy friss elemzés van az mr2-ről.
Ime egy két gyors kiemelés tőlem:
1. új külső vezetője lesz a rádiónak - állítólag nem rádiós.
2. Egészen biztosan vége a mostani alternatív profilnak.
3. ők is hiányolják a műsort
4. eltűnik az MR1/2/3 és maradnak a nevek, de ők is kérdezik, hogy akkor mi lesz a 4/5/6-tal.
 #56398  Szerző: Pasa

Igen, tényleg úgy volt régen. 12-től 16 óráig.
  • 1
  • 553
  • 554
  • 555
  • 556
  • 557
  • 625