RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#56146  Szerző: djlacee

Vagy egy magyar BBC RADIO 1-et :)
 #56144  Szerző: egon2

Szerintem a zenei vonal nem rossz.Csak műsor kéne hozzá.A Petőfiből lehetne egy egykori Danubius/Calypso rádiót csinálni.
 #56134  Szerző: ravasz

Szelerailway írta:A kérdés nem csak ez,hanem az is,hogy ha műsort is akarnak készíteni a Petőfire,kivel,kikkel képzelik?Ugyanis a Such éra alatt annyira lecsökkentették a létszámot,hogy nincs elég műsorkészítő sem.Az ami most van létszám,az ehhez a "lejátszóhoz" pont elég,de mi lesz később?
Nyugi, már megvan az új stáb/koncepció.
 #56133  Szerző: Szelerailway

A kérdés nem csak ez,hanem az is,hogy ha műsort is akarnak készíteni a Petőfire,kivel,kikkel képzelik?Ugyanis a Such éra alatt annyira lecsökkentették a létszámot,hogy nincs elég műsorkészítő sem.Az ami most van létszám,az ehhez a "lejátszóhoz" pont elég,de mi lesz később?
 #56129  Szerző: mikrofonos

Én azokkal értek egyet, hogy egy európai (-nak mondott) közrádiónak, kell hogy legyen egy könnyűzenei csatornája. A gond csak az, hogy milyen mert ezt a könnyűzenés karaktert a kereskedelmiek már épp eléggé lefedték. Such és csapata talált egy űrt, ami jó, de valljuk, hogy valamiféle rétegzene ám ez... Műsorról pedig eddig nemigen lehetett itt beszélni.
Biztosra veszem, hogy a mostani MR2-arculat a végnapjait éli, de nem kivánnám, hogy visszajöjjön a régi nótás-, kabarés-, oldie-s világ sem.
Hát akkor mi legyen - ez itt a kérdés?
 #56114  Szerző: LuciFerko

de hülye álmom volt... Hogy 2011 január 9.-én váltás, kapcsolom be a rádiót és vízállásjelentés majd bekonferálják "Szombat este -nemtudommármilyen- nosztalgiaegyüttes koncertjének közvetítése egy keszthelyi discobol"
 #56098  Szerző: Gabeedj

m1 m2 akadnak minőségi filmek,de visszatérve a rádióhoz,hát az Mr 2 nélkül olyan érzése az embernek,hogy nem lesz érdemes rádiót kapcsolnia!
 #56084  Szerző: Gyurii91

Jaj, de unom már, hogy mindig xyz országhoz kell(ene) hasonlítani... :unott:
 #56080  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #56079  Szerző: Pasa

steve írta:nem azt az ízléstorzító, nyáltenger zenét adják, amit a szegény kis agyad megszokott
Bravó!!! Újabb IQ-bajnok...
:x
  • 1
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • 627