RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#178020  Szerző: noartist

Legközelebb csak linkeld a képeket, kérlek. Például így.
 #178018  Szerző: tomee

2002-ben még matrica kampány is volt 2x is a Roxy mintájára. Gyakorlatilag akkortájt forrt ki az a koncepció, amin szinte alig változtattak 16 éve.
 #178017  Szerző: TechY01

Sziasztok!

Találtam 2 régi Rádió 1-es html fájlt. Felraktam az internetre a fotót ami rajta volt.

1.
Idő: 2000. Aug. 18.
Más tartalom: nincs
Kép:
Kép

2.
Idő: 2002. Jún. 13.
Más tartalom: Kép alatt szöveg: Írjon nekünk!(sárgával, hyperlink)
Kép:
Kép
 #177955  Szerző: RDS

A dunaújvárosi radio 1 helyi híreinek iszonyatos rossz lett a hangminősége! Olyan pince minőség :) Ezzel idáig nem volt gond. Nem tudom mi történt?
 #177889  Szerző: Kovi02

RDS RT-ben mióta mennek dalcímek? Ma ránéztem a szegedi 87,9-re,ott írja a most játszott és az előtte játszott szám címét.
 #177790  Szerző: szabogabor10

LewyDee írta: 2018.06.19. 07:59 Minden rádió rétegrádió. Olyanról még nem hallottam, hogy egy műsorfolyam mindenkinek tetszen. :D
Rádió1 sikeres rádió, mindig is az volt. Bár a legtöbb támadás a tulajdonosi szerkezete miatt éri, "szakmai kritikába bujtatva".
Soha senki nem titkolta, hogy 2-3 órás időintervallumos hallgatásra van kitalálva ez a format, mivel az átlagos hallgató naponta ennyit hallgat rádiót, és így tudod mit kapsz mikor odakapcsolsz.
Igen, arra van kitalálva, de friss zenékkel, nem sok hónapos/1-2-3-4-5 évesekkel.
A tulajdonosi szerkezete, illetve az aggresszív terjeszkedésük pedig közvetlenül is bőven támadható, nem kell bebújtatni szakmai kritikákba.
És ha már itt tartunk: a 105,7 még mindig szól, pedig le kellett volna lőni az adót már. A drága médiatanács meg még asszisztál is ehhez.
 #177787  Szerző: broadcaster

LewyDee írta: 2018.06.19. 07:59
szabogabor10 írta: 2018.06.18. 23:28
Sakál írta: 2018.06.18. 23:02
Mitől lenne a Rádió1 rétegrádió?
Csak egy réteg szeret napi 10-szer hallani 1-3 éves zenéket. Ideális esetben.
Tudom, a legtöbben nyilván nem egész nap hallgatnak rádiót, de amikor random odakapcsolsz, és ilyen zenéket hallasz, az sem éppen ideális.
Minden rádió rétegrádió. Olyanról még nem hallottam, hogy egy műsorfolyam mindenkinek tetszen. :D
Rádió1 sikeres rádió, mindig is az volt. Bár a legtöbb támadás a tulajdonosi szerkezete miatt éri, "szakmai kritikába bujtatva".
Soha senki nem titkolta, hogy 2-3 órás időintervallumos hallgatásra van kitalálva ez a format, mivel az átlagos hallgató naponta ennyit hallgat rádiót, és így tudod mit kapsz mikor odakapcsolsz.
Vannak olyan települések ahol az összes rádiót a vajna birodalom birtokolja. És ezek a rádiók is igyekeznek ehhez
a 2-3 órás formathoz felzárkózni. Annak a hallgatónak pl, aki megszokott egy igényesebb magazinműsort egy korábbi kereskedelmi frekvencián nehezen fogja bevenni a gyomra az Ed Sheeran és társaival kapcsolatos, egy az egyben beolvasott bulvárhíreket mint összekötő elemet két zene között. Ez hosszú távon unalmas és kiábrándító.
 #177781  Szerző: LewyDee

szabogabor10 írta: 2018.06.18. 23:28
Dani írta: 2018.06.15. 16:36 A Rádió1 is rétegrádió, mi értelme lesz egy újabb réteg adót országosra tenni?
Tudom, a legtöbben nyilván nem egész nap hallgatnak rádiót, de amikor random odakapcsolsz, és ilyen zenéket hallasz, az sem éppen ideális.
Minden rádió rétegrádió. Olyanról még nem hallottam, hogy egy műsorfolyam mindenkinek tetszen. :D
 #177780  Szerző: moby67

Szűk a rádiós piac. Kevés az országos zenei médium ami FM-en fogható. ( a szlovákoknál legalább tucatnyi országos FM rádió fut, vegyes mindenféle választékkal, némelyiknek internetes tematikus csatornája is van ) Ami van ez a 3 csak azt tudod hallgatni, plusz azt a néhány helyit ami nagy városok vételkörzetében hallgatható.
 #177775  Szerző: szabogabor10

Dani írta: 2018.06.15. 16:36 A Rádió1 is rétegrádió, mi értelme lesz egy újabb réteg adót országosra tenni?
  • 1
  • 561
  • 562
  • 563
  • 564
  • 565
  • 1031