RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#177189  Szerző: nyikolaj

De Ákos utána miért sajnáltatta magát az ország nyílvánossága előtt táblával a nyakába akasztva az úton,hogy munkanélküli? Akkoriban több napon keresztül csak ezt szajkózta a közösségi oldalon is,hogy nincs munkája. Ha állítólag tudta,hogy váltás lesz,miért nem intézett magának más melót?
 #177185  Szerző: tomee

robert11 írta:Visszahívnák Balogesperest? Azok után ahogy elküldték, nem hinném hogy visszajönne.
Egyszer Balázsék beszélték Hudák Anitával, hogy Ákos direkt úgy lett reggelre rakva, hogy majd idővel átadja a helyét a Morning Show-nak. Ezt ők 2016 nyarán már mindannyian tudták, tehát Ákos részéről sem jött meglepetésként decemberben, hogy fel kell állnia. Az mondjuk más dolog, hogy ezzel az erővel Hepi Endréék mellé is visszahívhatták volna a Retro-ra.
 #177183  Szerző: robert11

De az tény, hogy Balázsék nagyon megdobták a hallgatottságot aki a Classon őket hallgatta, az mind miatta hallgatja a rádió1et. Bocsiékat már nem tudták hallgatni annyian mivel vidéken alig alig van music pedig sokan írták régi bumerángosok közül is az elején hogy de jó lenne ha rádión keresztül is tudnák hallgatni őket. Ha nem lennének Balázsék, kíváncsi lennék hogy akkor ki lenne reggelente. Visszahívnák Balogesperest? Azok után ahogy elküldték, nem hinném hogy visszajönne.
 #176853  Szerző: nyikolaj

Igen.. sok igazság van benne! De... ha visszamegyünk az időben amikor Harsányiék voltak reggel,és sokkal kevesebb vidéki városban volt elérhető a rádió, sikertelen volt? A válasz:Nem! Ahol nem volt R1,midenki arra vágyott,hogy az adott városában is legyen végre, és ellenben akkor sokkal több választék volt országos rádiókban is és vidékiben is.
Nyílván visszaesne minimális mértékben a hallgatottság Balázsék nélkül,de azért annyira drasztikusan nem!
 #176850  Szerző: Robca87

Valljuk be, hogy Balázsék tartják életben a Rádió 1-t, mert nélkülük egy 2-300000-es hallgatottságú rádió volna és aligha volna jelen ennyi városban. És ezt vélhetőleg Andy is tudja.
 #176847  Szerző: BudaiJ

Dani írta: 2018.06.03. 09:37
nyikolaj írta: 2018.06.03. 07:10 Balázsék illenek a R1 arculatába! Ők jó helyen vannak ott! Speciel én nem tudom elképzelni a triót egy Demjén, Dolly roll után megszólalni! Nem éreznék magukat jól ott abban a szférában! Egyébként örüljenek,hogy van/lett munkájuk egy hálózatos nagy lefedettségű rádiónál!
Egyetértek, sokan elpártolnának Balázséktól, ha a Retrora mennének át.
Biztos hogy nem!
Anno amikor Bochkorék átmentek a Slágerhez, talán még nagyobb lett a hallgatottságuk.
Nem a zene dönt egy reggeli szórakoztató műsor hallgatottságán.
 #176842  Szerző: Dani

A másik meg, hogy mi fogja utána életben tartani a Rádió1-et, ha Balázsék elmennek onnan? Ed Sheran, meg Justin Biener nem fogja életben tartani, az is biztos! Ahhoz, hogy Balázsék nélkül is tudjon hallgatottságot kreálni a Rádió1, nagyon meg kellene változnia!
 #176837  Szerző: Dani

nyikolaj írta: 2018.06.03. 07:10 Balázsék illenek a R1 arculatába! Ők jó helyen vannak ott! Speciel én nem tudom elképzelni a triót egy Demjén, Dolly roll után megszólalni! Nem éreznék magukat jól ott abban a szférában! Egyébként örüljenek,hogy van/lett munkájuk egy hálózatos nagy lefedettségű rádiónál!
Egyetértek, sokan elpártolnának Balázséktól, ha a Retrora mennének át.
 #176827  Szerző: nyikolaj

Balázsék illenek a R1 arculatába! Ők jó helyen vannak ott! Speciel én nem tudom elképzelni a triót egy Demjén, Dolly roll után megszólalni! Nem éreznék magukat jól ott abban a szférában! Egyébként örüljenek,hogy van/lett munkájuk egy hálózatos nagy lefedettségű rádiónál!
  • 1
  • 566
  • 567
  • 568
  • 569
  • 570
  • 1031