RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#25577  Szerző: Szd96

Üdv! Szerdán a tokaji is leállt az esti órákban (szerintem valamit bütyköltek)utána 1 kis időre visszajöttek az adók de aztán megint elmentek,később teljesen helyre állt a rend.
 #25557  Szerző: LuciFerko

93.9 100.5 107.2 megint SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
 #25296  Szerző: ir6okide

Egy másik fórumról...

Kabhegy témához némi infó!

Az állomás teljes távfelügyelettel üzemel lassan egy éve Bpről! Nemsokára az összes így fog. Tudom, mert én is ott dolgoztam, míg el nem küldtek minket.Két szakember van legközelebb Veszprémben, de csak külsősként dolgoznak, ha szükség van rájuk, így kevesebbet kell fizetni nekik. Az FM adók N+1 tartalékolóval vannak ellátva,de ez csak egy adó helyébe tud lépni, ha baj van és az OMK is tud róla akkor ha nincsenek kidőlt fák az uton és nincs más dolguk hamar odaérnek Veszprémből! Max ketten...
Az AH betápkábelre hivatkozik??Kétirányú 20KV-os betápja van az állomásnak plusz Szükségáramforrás!!!Nem kellett volna szélnek ereszteni az ott dolgozókat - nyugi ez csak a kezdet! GRATU ANTENNA HUNGÁRIA!!!!

Gratula Magyarország...
 #25278  Szerző: centerweb

Na ez meg a másik... a legtöbb miskolcit nem biztos, hogy pont Eger és Salgótarján történései érdeklik. Persze van szó Miskolcról is, de nem biztos hogy valaki az egész régióra kíváncsi...
Nem pont erre gondoltam, hanem arra, hogy a legtöbben ezt vidéken hallgatják, álltalában a nyugdíjas korosztály, régi AM rádión. Nagymamámék is, náluk nonstop ez megy, esetleg ha délután a kíváncságműsorban már a nagyszüleim nem bírják a zenét, akkor amíg az lemegy addig MR1. De már sok idős embernél láttam ugyanezt, a konyhában régi orosz AM rádión MR6 az 1116 KHz-ről. Egyébként ha nem lenne ennyire vegyes a zenei kínálat, hanem kicsit összerakottab lenne, meg az összes szignált és loopot hozzáigazítanák az arculathoz (mint ahogyan a hírek, sport, időjárás loopját) akkor egész jó lenne.
 #25275  Szerző: Zoey

centerweb írta:Meg szerintem az MR6 célközönségének a nagytöbbsége nem Miskolcon él...
Na ez meg a másik... a legtöbb miskolcit nem biztos, hogy pont Eger és Salgótarján történései érdeklik. Persze van szó Miskolcról is, de nem biztos hogy valaki az egész régióra kíváncsi...
 #25274  Szerző: centerweb

Meg szerintem az MR6 célközönségének a nagytöbbsége nem Miskolcon él...
 #25268  Szerző: Zoey

Pasa írta:Mondjuk nem értem, miért erőltetik ezt, mikor Miskolcon az AM 1116 kHz-en is megy helyben az MR6... :oops:
Na ez az! És mondjuk nem mintha itt az MR2-t olyan sokan hallgatnák, de biztos jóval többen, mint az MR6-ot.
 #25266  Szerző: Pasa

Igen, elvileg ugyanúgy, mint 1997 előtt az OIRT-sávon, Miskolcnak lett saját Petőfi frekije, ez a 102,3. Csak az MR6-nak is akartak az FM-en, de nem kapott a Magyar Rádió, így kitalálták, hogy az MR6 menjen a 102,3-on. Mondjuk nem értem, miért erőltetik ezt, mikor Miskolcon az AM 1116 kHz-en is megy helyben az MR6... :oops:
 #25265  Szerző: Zoey

Pasa írta:
Zoey írta:Amúgy mióta megy a 92,7 Miskolcon is?
1997 óta. Ez ugyanis a tokaji adó, ami persze fogható Miskolcon is.
Hát igen, mivel Tokaj kb. félúton van a két város között. Na de akkor miért nem tüntetik fel azt is? Elvégre én évekig nem is tudtam erről, csak a 102,3-ról, és totál ideges voltam, hogy csak este tudom az MR2-t hallgatni, amikor már nem az MR6 megy. Lehet, azért, mert a 92,7 nem is mindig jön tisztán Miskolcon, így csak a 102,3-at tüntetik fel. Mondjuk ez így nem teljesen igaz, csak a honlapra vonatkozik, mert a plakátokon kint a városban meg pont a 92,7 szerepel. Igaz, nálunk a belvárosban csak a 102,3 jön tisztán.
 #25261  Szerző: Pasa

Zoey írta:Amúgy mióta megy a 92,7 Miskolcon is?
1997 óta. Ez ugyanis a tokaji adó, ami persze fogható Miskolcon is.
  • 1
  • 583
  • 584
  • 585
  • 586
  • 587
  • 625