Üdv! Szerdán a tokaji is leállt az esti órákban (szerintem valamit bütyköltek)utána 1 kis időre visszajöttek az adók de aztán megint elmentek,később teljesen helyre állt a rend.
Na ez meg a másik... a legtöbb miskolcit nem biztos, hogy pont Eger és Salgótarján történései érdeklik. Persze van szó Miskolcról is, de nem biztos hogy valaki az egész régióra kíváncsi...Nem pont erre gondoltam, hanem arra, hogy a legtöbben ezt vidéken hallgatják, álltalában a nyugdíjas korosztály, régi AM rádión. Nagymamámék is, náluk nonstop ez megy, esetleg ha délután a kíváncságműsorban már a nagyszüleim nem bírják a zenét, akkor amíg az lemegy addig MR1. De már sok idős embernél láttam ugyanezt, a konyhában régi orosz AM rádión MR6 az 1116 KHz-ről. Egyébként ha nem lenne ennyire vegyes a zenei kínálat, hanem kicsit összerakottab lenne, meg az összes szignált és loopot hozzáigazítanák az arculathoz (mint ahogyan a hírek, sport, időjárás loopját) akkor egész jó lenne.
centerweb írta:Meg szerintem az MR6 célközönségének a nagytöbbsége nem Miskolcon él...Na ez meg a másik... a legtöbb miskolcit nem biztos, hogy pont Eger és Salgótarján történései érdeklik. Persze van szó Miskolcról is, de nem biztos hogy valaki az egész régióra kíváncsi...
Pasa írta:Mondjuk nem értem, miért erőltetik ezt, mikor Miskolcon az AM 1116 kHz-en is megy helyben az MR6...Na ez az! És mondjuk nem mintha itt az MR2-t olyan sokan hallgatnák, de biztos jóval többen, mint az MR6-ot.
Pasa írta:Hát igen, mivel Tokaj kb. félúton van a két város között. Na de akkor miért nem tüntetik fel azt is? Elvégre én évekig nem is tudtam erről, csak a 102,3-ról, és totál ideges voltam, hogy csak este tudom az MR2-t hallgatni, amikor már nem az MR6 megy. Lehet, azért, mert a 92,7 nem is mindig jön tisztán Miskolcon, így csak a 102,3-at tüntetik fel. Mondjuk ez így nem teljesen igaz, csak a honlapra vonatkozik, mert a plakátokon kint a városban meg pont a 92,7 szerepel. Igaz, nálunk a belvárosban csak a 102,3 jön tisztán.Zoey írta:Amúgy mióta megy a 92,7 Miskolcon is?1997 óta. Ez ugyanis a tokaji adó, ami persze fogható Miskolcon is.
Zoey írta:Amúgy mióta megy a 92,7 Miskolcon is?1997 óta. Ez ugyanis a tokaji adó, ami persze fogható Miskolcon is.