Aha. Kösz. Elég műveletlen vagyok. Így jár, aki Sztár FM-et, Juventust meg Abszolútot hallgat... 

Pasa írta:Mi (vagy ki) az a 30Y???nagyjából elviselhető népszerű félándörgránd zenekar, kezdetben kicsit kispál utánérzéssel
Pasa írta:Mi (vagy ki) az a 30Y???Egy magyar zenekar. Egy-két rádió (meg persze az emerkettő) néha szokta játszani a zenéiket. Ennél többet én sem tudok.
nyikolaj írta:Nekem azt ne mondja senki,hogy a fiatalok ezekre a bohóc idiota monoton,depresszív előadókra kíváncsi.Még Péterfy Bori...Én meg egyiket sem.![]()
![]()
Már bocs de ha választani kellene inkább hallgatom a Lolát.(legalább ő jó csaj)
Egyébként mi itt teljesen rádiós szemmel vizsgáljuk a dolgot (ami teljesen jó, hiszen rádiós fórum), de nézzük meg picit másképp a dolgot. Hol tartana ma a magyar zenei élet, ha nincs Such György és társai, hogy elindítsák az MR2-t? Kik lépnének fel a fesztiválokon? Desperado, Váradi Roma Café, Crystal meg Mark? Vagy lenne egyáltalán ennyi fesztivál? Szerintem aligha. Még ha rádiós szemmel siralmas is, amit csinálnak, azért ez akkoris óriási jelentőségű dolog! Fiatalok tízezrei ismertek meg olyan együtteseket, mint a Heaven Street Seven, a 30Y, a Quimby, a Kiscsillag, stb., akiket eddig csak egy szűk réteg ismert, mert a kereskedelmiek csak a Lolákat nyomatják! Megnézném, hogy hogy teljesítenének a Danubiuson játszott "sztárok" fesztiválkörnyezetben... Komolyan mondom, nem bírtam letörölni a mosolyt az arcomról a Pannónia Fesztiválon, amikor annyian voltak kíváncsiak Péterfy Borira, hogy majdnem összedőlt a sátor, és mindenki egyként ugrált, énekelt. És nem, nem egy szűk réteg, hanem a magyar fiatalság egy óriási szeleteAzért ezt nem tudom, hogy honnan veszed! Az, amit látsz, hogy a fiatalság egy "óriási szelete" tombol az ilyen jellegű elóadókra az csak egy része az egésznek. Mennyien lehettek 5000-en? Mennyi fiatal van az országban? 1.000.000? Hol vannak a többiek? Mi a sok? Én meg láttam, hogy sok középkorú tombolt Jimmy-re és a cigányzenére? Akkor mért tnem az van a MR2-n????