RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#16019  Szerző: mg

Mauro írta:Echo TV-n volt nemzeti rockkal foglalkozó műsör abba volt. Ismerős olt csávó ezért rákerestem neten és ott írták, hogy Petőfi állítólag adja számait. Korában tényleg volt valami száma amit VIVA is adott. Most nemzetibe nyomja?
ja, van neki csíkoszászlója meg nagymagyarországpólója.
de a suhancosban normális, ott nem üt ki rajta :) személy szerint én szeretem is a suhancost, úgyhogy asszem ő az első minősíthető zenésze ennek a körnek :P
 #16008  Szerző: Mauro

Echo TV-n volt nemzeti rockkal foglalkozó műsör abba volt. Ismerős olt csávó ezért rákerestem neten és ott írták, hogy Petőfi állítólag adja számait. Korában tényleg volt valami száma amit VIVA is adott. Most nemzetibe nyomja?
 #16003  Szerző: mg

Attis írta:
Mauro írta:Petőfi tényleg szokott adni FankaDeli számokat?
Az meg ki??? :o
kecskeméti rappergyerek, féligmeddig undergroundban nyomult, aztán a suhancossal befutott.
 #15998  Szerző: Attis

Az meg ki??? :o
 #15973  Szerző: Mauro

mg írta:
suhancost. mer'?
Most hallottam csak érdekelt, hogy tényleg ad ilyen zenét.
 #15971  Szerző: mg

suhancost. mer'?
 #15968  Szerző: Mauro

Petőfi tényleg szokott adni FankaDeli számokat?
 #15765  Szerző: RXon

Ma,este 6 òta többször is elment az MR2 a 93.9en,illetve rövid ideig àthallatszott rajta a 93.6.Ilyet még a Petöfi frekijén sosem tapasztaltam.Igaz olyat sem,hogy akadnak a szpotok,meg a zenék,elmarad a déli harangszò,és egy òràval kevesebbet mondanak.Érdekes.
 #15322  Szerző: mg

MikySoft írta:
A Forsense közvélemény kutatása szerint van létjogosultsága a sokat kritizált új MR2 Petőfi Rádiónak. Ötből négyen egyetértenek azzal, hogy a közrádió három országos adója közül egynek a fiatalokhoz kell szólnia. A 30 év alattiak az átlagosnál is nagyobb arányban (88%) állnak e vélemény mellé, de még az 50 év felettiek körében is 77 százalék ez az arány.
igen, én pedig egyetértek azzal is, ha megkérdeznek, hogy heti egy sörözésemet az állam állja :) nagy az önigazolási kényszer, de attól még messze nem ilyennek kéne lennie a "közszolgálati zenerádiónak"
 #15306  Szerző: rsite1

A Forsense közvélemény kutatása szerint van létjogosultsága a sokat kritizált új MR2 Petőfi Rádiónak. Ötből négyen egyetértenek azzal, hogy a közrádió három országos adója közül egynek a fiatalokhoz kell szólnia. A 30 év alattiak az átlagosnál is nagyobb arányban (88%) állnak e vélemény mellé, de még az 50 év felettiek körében is 77 százalék ez az arány.
  • 1
  • 610
  • 611
  • 612
  • 613
  • 614
  • 625