RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#172299  Szerző: Nightman

BMáté írta:
zsofi75 írta:Szia és a megfelelő Gongutes mikor következhet be? :)
A legritkábban "jönnek be" a megérzéseim, de szerintem a szolnoki AKTÍVizálódással egyidejűleg.
Szolnok 90,4 most van pályáztatás alatt..
Anno is ez volt az r1 freki..
Magasság:89m
Erp: 200w ..
 #172298  Szerző: BMáté

zsofi75 írta:Szia és a megfelelő Gongutes mikor következhet be? :)
A legritkábban "jönnek be" a megérzéseim, de szerintem a szolnoki AKTÍVizálódással egyidejűleg.
 #172297  Szerző: BMáté

mlaszlo írta:Most, hogy a 90.4-en mégsem indulhat el a Rádió 1, érdemes lenne szétnézni az agglomerációban, milyen lehetőségek vannak a vételi problémák orvoslására. Pest-megye nyugati részén segítene, ha az Érd FM-et átvenné a Rádió 1. A 101.3 elég jól lefedné azt a térséget (Nagytétény, Diósd, Érd, Martonvásár, de még a Páty környéki területeket is, az M0-s körgyűrű törökbálinti részét, az M1-es autópálya Budaörs utáni szakaszát), ahol most a 96.4 egyáltalán nem vagy csak rossz minőségben fogható.
Gyanítom még teljesítmény emelés is lehetséges lenne és akkor még nagyobb területet lefedne.
Szerintem a 89,5-öt várják, de ez csak spekuláció részemről.
 #172296  Szerző: mlaszlo

Most, hogy a 90.4-en mégsem indulhat el a Rádió 1, érdemes lenne szétnézni az agglomerációban, milyen lehetőségek vannak a vételi problémák orvoslására. Pest-megye nyugati részén segítene, ha az Érd FM-et átvenné a Rádió 1. A 101.3 elég jól lefedné azt a térséget (Nagytétény, Diósd, Érd, Martonvásár, de még a Páty környéki területeket is, az M0-s körgyűrű törökbálinti részét, az M1-es autópálya Budaörs utáni szakaszát), ahol most a 96.4 egyáltalán nem vagy csak rossz minőségben fogható.
Gyanítom még teljesítmény emelés is lehetséges lenne és akkor még nagyobb területet lefedne.
 #172295  Szerző: moby67

Tomi76 írta:Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudja-e, esetleg van-e valakinek konkrét tapasztalata, hogy a nyíregyházi 91,1 Kisvárda-Záhony irányába meddig fogható?

Záhonyban és Sátoraljaújhelyen is van vagy volt Európa adás. Ezeket mikor adhatja át az egyház?
Ha itt is szólna akkor Nyiregy -Záhony között szinte teljesen lefedett lenne, nem beszélve ha Tokaj 101.8-at is megszereznék.( itt most van újra pályáztatás)
 #172290  Szerző: Gyurii

Ahogy nézegetem a beinduló kisebb frekik, illetve ha kapna Szolnok, Nagykanizsa és Kecskemét önállót kb. országos lenne újra a "128MB Pendrive 1, ahol csak agyonjátszott sláger megy!" :fuckyou: :party:
 #172289  Szerző: zsofi75

Szia és a megfelelő Gongutes mikor következhet be? :)
 #172288  Szerző: LuciFerko

zsofi75 írta:Sziasztok! Kiskunfélegyházan is szépen jön a Szegedi frekvencia.Negyszintes ház tetején lévő antennaval.Sztereo vétel van.Kecskemetre nincs tervezve?mert elég nagy város és van egy szabad frekvencia ami elég nagyot szólna 97.7mhz_re gondolok,anno a Partner rádió használta,és akkor is erősebben jött itt mint a Gong.?
Szerintem a megfelelő gongütésre várnak.
 #172285  Szerző: blue

4 mert a 88.9 is.
 #172284  Szerző: adam1400

Akkor most orosházán 3 rádió 1 is fogható? 87,9 és 90,2 és 104,0?
  • 1
  • 623
  • 624
  • 625
  • 626
  • 627
  • 1027