kukac írta:Én spec. soha nem tapasztaltam az itt olvasottakat, és meg kell valljam elég közel állok az emlegetett adásvezérlőhöz.gyattis írta:Ne az legyen már a hibás, aki jelzi a problémát! Van ennek felelőse, dolgozzon csak meg a pénzéért!
Köszi szépen, hogy mindenféle konkrétum nélkül, időpontok, frekvenciák megnevezése nélkül, pontos hibamegjelölés nélkül leírtad ezt. Ilyen módon bármit írhattál volna még.
Más kérdés, hohy ha valaki valami állít, akkor azt hitelesen támassza is alá. A bíróságon is annak van bizonyítási kötelezettsége, aki valamivel vádol.
És én itt most nem kigyűjtött aircheckeket várok, nem belinkelt mp3-at (pedig az igen sokat segítene) hanem minimum egy időpontot (hónap, nap, délelőtt, délután), műsor megnevezést, mikor és mit tapasztalt pontosan, mit is hallott?
Mert általános vádaskodást bárki tud írni, én is... pl. hogy "kukac rabszolgákat alkalmaz a rádiójában"; meg hogy "kukac nem fizeti ki hónapok óta az alkalmazottait"; de ezt ugye illene tudnom bizonyítani. Nem tudom, így nem is igaz.