RadioFan írta:103.8-cal Fehérváron valami probléma lehet, a belvárosban recseg. Megnéztem, nem nálam van a gond.Nem lehetett, hogy a Sláger FM zavarta a 103.9-ről?
RadioFan írta:103.8-cal Fehérváron valami probléma lehet, a belvárosban recseg. Megnéztem, nem nálam van a gond.Nem lehetett, hogy a Sláger FM zavarta a 103.9-ről?
RadioFan írta:103.8-cal Fehérváron valami probléma lehet, a belvárosban recseg. Megnéztem, nem nálam van a gond.A 96.4-et meg Érd környékén mostanában reggel és estefele rendszeresen zavarja a 96.5 Gong rádió. Átlagos vevővel így is nehézkes a 96.4-et tisztán sztereóban hallgatni, de ha terjed a 96.5 akkor már teljesen élvezhetetlenné válik a 96.4.
LuciFerko írta:Azóta már helyreállt, egyébként autóban is trágya volt.RadioFan írta:103.8-cal Fehérváron valami probléma lehet, a belvárosban recseg. Megnéztem, nem nálam van a gond.Olyan mint eddig, a Belváros "gödörben" van, ott pl telefonnal minden berecseg.
RadioFan írta:103.8-cal Fehérváron valami probléma lehet, a belvárosban recseg. Megnéztem, nem nálam van a gond.Olyan mint eddig, a Belváros "gödörben" van, ott pl telefonnal minden berecseg.
Wolfman írta:A télapó beindultMarcii írta:Most akkor Békéscsabán a 88.9 vagy a 104.0 lesz a frekvencia?Én már nem tudom követni.Először úgy volt, hogy a 88.9, aztán úgy, hogy a 104.0, most már úgy tűnik, hogy egyik sem.
Mindeközben: http://24.hu/media/2017/10/06/andy-vajn ... atanacsot/
Marcii írta:Most akkor Békéscsabán a 88.9 vagy a 104.0 lesz a frekvencia?Én már nem tudom követni.Először úgy volt, hogy a 88.9, aztán úgy, hogy a 104.0, most már úgy tűnik, hogy egyik sem.
noartist írta:Nem gondolom, hogy indokolt lenne ez a megjegyzés. Egyrészt a topic tartalmának a színvonala is erősen hullámzó, ha ezt nem kéred számon másokon, akkor rajtam se tedd! Ha a deszpaszítózás az igényszint - felőlem, de akkor meg nem kell szakmai jellegű hozzászólásokat elvárni. Ha pedig alaphangon megy egymás oltogatása és ez zavarja a tisztelt moderátorokat, akkor legyen egy mindenkire egyformán vonatkozó szaályrendszer (ja, hogy van ilyen valahol, csak nem olvassa senki?) és ne legyen kivétel ez alól, még akkor sem, ha gyerek kivitelezettek! Ha ezt sikerül elérni, akkor beszélünk korrekt, részrehajlás nélküli moderációról!kukac írta:A trollkodásnak is van határa. Csináld, de ezzel ne üldözz el más szakembereket a fórumról.noartist írta:Kukac, utoljára figyelmeztetünk szóban.bevallottan troll vagyok, úgyhogy nem is kell nekem itt lennem. ha úgy érzed, ne fogd vissza magad, bátran tedd ki a szűröm! a hatalom a te kezedben van!
Elméletileg rádiós vagy, elvárható, hogy úgy is viselkedj.
A másik topikban az imént bizonyítottad be, hogy releváns és szakmai hozzászólásokat is tudsz írni.