RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#171161  Szerző: broadcaster

pocsolya írta:
noartist írta:11:18 - Despacito
12:02 - Despacito
A zenei igazgató lehetne figyelmes annyira, hogy nem rakja be 11-kor, miközben tudja, hogy a Top 50 ezzel fog indulni.
Az ember néha hibázik.

A Z100-en meg van, hogy 35 percen belül ismétlődik egy dal, és ez koncepció.
Kicsit elkanyarodva..:

Számomra eléggé problémás az, hogy manapság minden egyes hibát be lehet tudni a koncepció részeként és még el is lehet adni a világ legjobb döntéseként. Nálunk olykor pl. össze-vissza megy a R1 adásgépe. Valamikor a hírblokk csúszik össze a zenével, máskor a műsorvezető egyik mondatába vág bele az igazi nagybetűs mai sláger. Hallatszik, hogy senki sincs a stúdióban. (konzerv raktár) Ez viszont biztos nem a koncepció része. Vannak dolgok amikre odafenn oda kellene figyelni. Már ha valaki a saját maga munkájára igényes.
 #171146  Szerző: pocsolya

A zenei igazgató lehetne figyelmes annyira, hogy nem rakja be 11-kor, miközben tudja, hogy a Top 50 ezzel fog indulni.
Az ember néha hibázik.

A Z100-en meg van, hogy 35 percen belül ismétlődik egy dal, és ez koncepció.
 #171143  Szerző: LG

Egy 10 évvel ezelőtti adáslebony is károgott, ha meghatározott időn belüli dalismétlésről volt szó
 #171142  Szerző: kukac

RadioFan írta:
Meg arra is oda lehetne figyelni, hogy ami 5-6 között megy a mixben, azt ne tegyék már be négy után könyörgöm…
...na megint témánál vagyunk...
 #171140  Szerző: RadioFan

Meg arra is oda lehetne figyelni, hogy ami 5-6 között megy a mixben, azt ne tegyék már be négy után könyörgöm…
 #171139  Szerző: noartist

11:18 - Despacito
 #171137  Szerző: Dani

benjamin írta:Az ország egyik legnagyobb rádiójában túl monoton 10-17-is ugyanaz a műsorvezető.Akkor is ha csak a Pesti frekin van így.Szerintem nincs pénz hiányban a rádió ahhoz hogy felvegyenek valakit.
Szerinted ki lenne jó műsorvezető? Továbbá nem lenne jó ötlet egy délutáni műsor, ami a roadshowra hasonlitana? Persze ez csak egy ötlet.
 #171136  Szerző: benjamin

Az ország egyik legnagyobb rádiójában túl monoton 10-17-is ugyanaz a műsorvezető.Akkor is ha csak a Pesti frekin van így.Szerintem nincs pénz hiányban a rádió ahhoz hogy felvegyenek valakit.
 #171135  Szerző: Nightman

mlaszlo írta:Valóban szélesebb lett a zenei kínálat és nincs annyi ismétlés mint néhány hónapja.
Szerintem egy női műsorvezető hiányzik még, bár lehet, hogy a helyi műsorsávokban vannak női műsorvezetők is, ezt nem tudom.
Na meg arra lennék kíváncsi továbbra is, hogy a Velence 90.4 frekvencia mikor indul el :)
...vagy hogy a budapestivel /mikor/ kezdenek /e/ valamit..
 #171133  Szerző: mlaszlo

Valóban szélesebb lett a zenei kínálat és nincs annyi ismétlés mint néhány hónapja.
Szerintem egy női műsorvezető hiányzik még, bár lehet, hogy a helyi műsorsávokban vannak női műsorvezetők is, ezt nem tudom.
Na meg arra lennék kíváncsi továbbra is, hogy a Velence 90.4 frekvencia mikor indul el :)
  • 1
  • 645
  • 646
  • 647
  • 648
  • 649
  • 1031