RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#200224  Szerző: Attis

p0tyi írta:Ez így igaz, egyes nyugati CHR rádiókban van, hogy ugyanaz a dal(!) lemegy 35 percen belül, napi sokszor. Itt viszont szerintem simán az volt, hogy nincs rendesen beállítva az artist separation, vagy kézzel belenyúltak a playlistbe és nem vették észre az ütközést.

Én most úgy érzem ettől függetlenül, a helyére kezd kerülni megint a rádió, bár eddig a Sivákos éra volt a legjobb szerintem, azt nem fogják überelni. De engedjük el, most se annyira rossz, a Daletes hibákat kivéve. Meg a reggeli műsorvezetőt, akit én nem tudok elviselni... de már úgyis leszoktam a reggeli rádiózásról.
Én pont most nem tudom, kinek is akar szólni ez a rádió. Kicsit legyen dance, meg top40, meg kell egy kis indie. A magyarok közül meg válogatás nélkül minden szar.
 #200221  Szerző: p0tyi

Ez így igaz, egyes nyugati CHR rádiókban van, hogy ugyanaz a dal(!) lemegy 35 percen belül, napi sokszor. Itt viszont szerintem simán az volt, hogy nincs rendesen beállítva az artist separation, vagy kézzel belenyúltak a playlistbe és nem vették észre az ütközést.

Én most úgy érzem ettől függetlenül, a helyére kezd kerülni megint a rádió, bár eddig a Sivákos éra volt a legjobb szerintem, azt nem fogják überelni. De engedjük el, most se annyira rossz, a Daletes hibákat kivéve. Meg a reggeli műsorvezetőt, akit én nem tudok elviselni... de már úgyis leszoktam a reggeli rádiózásról.
 #200220  Szerző: troll

Patrik09 írta: 2023.08.10. 19:45 17:49 Purple Disco Machine Paradise
17:52 Honeybeast Póker
18:04 Pharrell Williams Happy
18:08 Purple Disco Machine Substitution

Még mindig ismételik az előadókat akár fél órán belül is. Miért nem veszik észre? :smoke:

Külföldön is simán belefér ilyen előadó dal-távolság. Őszintén, szerinted Gizi néni tudja, hogy a két dal producere ugyanaz?
 #200219  Szerző: noartist

007 írta: 2023.08.10. 21:07 Ropog, akadozik a dal és ezt most a híreknél 22:00-kor kezdte el. Szerintem kicsit erősebb adásgépre lenne szükség, vagy csak újra kéne indítani. Ez így egy vicc... Sokszor hallgathatatlanul akadozik
Egy koncepciótlan, igénytelen szar lett a Petőfi. Ennél a 2016-os állapot is jobb lenne.

Minden illetékest ki kéne rúgni onnan az elmúlt hónapokért, ennyi műszaki hiba és kavarás teljesen eszement.

Mondjuk, IKO. Mit várunk? :blush:
 #200218  Szerző: 007

Ropog, akadozik a dal és ezt most a híreknél 22:00-kor kezdte el. Szerintem kicsit erősebb adásgépre lenne szükség, vagy csak újra kéne indítani. Ez így egy vicc... Sokszor hallgathatatlanul akadozik
 #200216  Szerző: Patrik09

17:49 Purple Disco Machine Paradise
17:52 Honeybeast Póker
18:04 Pharrell Williams Happy
18:08 Purple Disco Machine Substitution

Még mindig ismételik az előadókat akár fél órán belül is. Miért nem veszik észre? :smoke:
 #200214  Szerző: shadoe

007 írta: 2023.08.10. 00:15 Gyanús, hogy a töredéke pénzből működő rádiók SZERETETBŐL ÉS ALÁZATBÓL dolgoznak
Ennyi a rádiózás titka, ilyen egyszerű. Az "erre van csak igény", a "nincs pénz erre" és az "ez növeli a hallgatottságot", ezek mind csak süket pofázás. Évek óta halljuk, mégis romokban a rádiós piac. Te legalább két szóval leírtad az igazságot.
 #200213  Szerző: p0tyi

De azért közelít. Most nyáron rákapcsoltak kicsit.
 #200212  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2023.08.09. 10:43 Én sem szeretem és kéne egy rendes, országos AC rádió már (hello Bartók Rádió hálózata), de inkább ez, mert ez a “legnagyobb rétegzene”, és itthon jól működik. Úgyis sokan akarnak dance/szerű, a Music FM-et valamilyen szinten pótló rádiót, és régóta.
Sajnos nagyon távol áll a Music Fm-hez, mind zenei stílusban, mind pedig minőségben és igényességben.
 #200210  Szerző: mihalylovics

p0tyi írta: 2023.08.09. 19:04 Valami olyasmi kéne, mint amilyen a szlovák Expres vagy a Class FM volt.
az inkább Hot AC. a Sláger nagyjából hajaz erre, persze közel sem országos... (amúgy a szlovák oldalon van még1 ilyen, a Funradio)
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 625