RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#200288  Szerző: robert11

Még jó hogy nem azt adják amit Korbuly mond a tv2-n hogy bogdán mindenét elveszítette sok család vált a háború áldozatává. Mondjuk ezt ha beadnák még nem lenne baj mert sok ilyen bejátszás elhangzott már akár Brüssel akár a nemzeti konzultációval kapcsolatban stb. Bár aztán lehet hogy ez is elhangzott már csak én nem hallottam.
Ezt amit mondtatok sem hallottam elképzelhető hogy akkor pont nem hallgattam a rádiót. Balázséknál nem hallottam mert reggelente picit őket is hallgatom.
 #200282  Szerző: Andris

p0tyi írta: 2023.08.18. 09:32 Én is hallottam, dobtam is egy hátast. Teljesen elment az esze már Sertésnek, a R1 meg gondolom kénytelen beleállni ebbe a faszságba. Meg a Valmar is, ha szeretne továbbra is sikeres előadó lenni...
Retrón is megy, én is lestem, de vszinű minden rádióban ez fog most menni, Marics meg még igy se tud érthetően beszélni pedig gondolom nem kellett kapkodnia....
 #200281  Szerző: p0tyi

Én is hallottam, dobtam is egy hátast. Teljesen elment az esze már Sertésnek, a R1 meg gondolom kénytelen beleállni ebbe a faszságba. Meg a Valmar is, ha szeretne továbbra is sikeres előadó lenni...
 #200280  Szerző: 007

Társadalmi célú reklámban hirdeti a ValMar a magyar honvédseget és "jó bulinak" "menőnek" állítják be a katonásdit és fegyvereket, harckocsikat sorolnak fel, amik kipróbálhatók és megnézhetők... Még szerencse, hogy mi békét akarunk és nem visszük az ifjakat katonának. :fuckyou: :ayfkm:
 #200259  Szerző: robert11

Sziasztok!
Azt én is tapasztaltam a múltkorában hogy nem szól a Retro azt hittem hogy megszűnt a stream és azért nem megy de vasárnap mikor ismét bekapcsoltam, akkor már megszólalt.
Mondták az ismerősök hogy valami szerver hiba volt.
Rá térve az r1es kérdésemre múlt héten utaztam az m3-as autópályán és a gelei pihenő hely környékén sokáig nem váltott át a rádió másik r1 frekvenciára. Ez mitől lehet? Talán azon a szakaszon rossz a vétel rossz a lefedettség?
Mert a pálya többi szakaszán mindenhol hamar átváltott viszont azon a szakaszon sokáig tök csend és recsegés sistergés hallatszott.
m35ös főúton Debrecen felé is nagyon jó volt a vétel azt már mondjuk 2 évvel ez előtt is tapasztaltam mikor Hajdúszoboszlóra utaztam nagyon jól váltott ott is az af.
Valamint Nyíregyháza felé jól szólt a hajdúsági és a nyíregyházi 91 1 is.
Az érdekelne mondjuk hogy a hajdúságinál miért nem frekvencia számot mondanak a helyi reklám előtt?
Ami még eszembe jutott hogy Rekettyés pihenőhely környékén is átváltott egy rövid időre másik frekvenciára úgy látszik hogy ott is van a közelben egy másik frekvencia is ahol szól a rádió1.
Görbeházi pihenőhely kávézójában korábban az r1 szólt most nem tudom az szól e még mert ott most nem álltunk meg de volt idő mikor meg a Retro-t hallgatták de már t több éve az r1 szól a kávézóban.
 #200165  Szerző: knoskamatee

az egész R1 csoport streamje lehalt, vagy legalábbis nem indul el. úgyhogy nincs online R1, Retro, Best, Rock és Base.
 #200079  Szerző: altermanus

Rebroadcaster írta: 2023.07.26. 08:52
troll írta: 2023.07.26. 08:35
Rebroadcaster írta: 2023.07.26. 08:14 Hiába próbálsz meg trollkodni ezen a valaha szebb napokat is látott fórumon én így is szeretlek és elfogadlak olyannak amilyennek születtél, bár afelől vannak kétségeim, hogy érdemes volt-e letolni érted a gatyát......!? ;)

Hát, igen. Köszönöm! Beigazoltad, hogy amit gondolok rólad, az helyes. Amikor valaki olvasni és értelmezni sem tud, attól ne várjuk, hogy a második megnyilvánulásra érvei, gondolatai legyenek...

Remélem a matek ment. BPM-et tudsz számolni, vagy azt is a gép csinálja meg helyetted?! ;)
Drága Barátom!
Ebbe a játékba nem húzol bele!
Keresd tovább a megfelelő partnert magasztos, tanult és művelt személyiségedhez! :)
:lol:
 #200070  Szerző: Rebroadcaster

troll írta: 2023.07.26. 08:35
Rebroadcaster írta: 2023.07.26. 08:14 Hiába próbálsz meg trollkodni ezen a valaha szebb napokat is látott fórumon én így is szeretlek és elfogadlak olyannak amilyennek születtél, bár afelől vannak kétségeim, hogy érdemes volt-e letolni érted a gatyát......!? ;)

Hát, igen. Köszönöm! Beigazoltad, hogy amit gondolok rólad, az helyes. Amikor valaki olvasni és értelmezni sem tud, attól ne várjuk, hogy a második megnyilvánulásra érvei, gondolatai legyenek...

Remélem a matek ment. BPM-et tudsz számolni, vagy azt is a gép csinálja meg helyetted?! ;)
Drága Barátom!
Ebbe a játékba nem húzol bele!
Keresd tovább a megfelelő partnert magasztos, tanult és művelt személyiségedhez! :)
 #200069  Szerző: troll

#200068  Szerző: Rebroadcaster

troll írta: 2023.07.26. 07:08 Kedves Rebroadcaster!

Most már értem, hogy miért emelték be a magyar érettségibe a szövegértelmezést. Többek között miattad. Sajnos nem sikerült ezt sem megugranod. Nem baj, DJ-nek még jó leszel! ;)
Ennyi az egész válasz? Ezért tolták le érted anno a gatyát?
Barátom, remélem válaszolsz erre a pár sorra! Vigyázz magadra!
Legyen csodaszép napod! ;)
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 1022