RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#189145  Szerző: potyi

Benne van az élbolyban, de a piacvezető pozíciótól messze, ennek ellenére elég jó.

Nem úgy az Expres, ami viszont abszolút csúcson van, mert volt esze, és megkérdezte azt a német céget, amit pár hsz-al alább javasoltam. ;)
 #189144  Szerző: mihalylovics

Nem azért írtam, mert nem tetszik, sőt, a maga módján tetszik is, de az elmúlt 3 évhez képest szokatlanul hangzott... Amúgy egyfajta magyar Rádio Vlna lett ez: fókuszban a 80-as és a 90-es évek, elvétve 60-as, 70-es és 2000-es évekkel. Nem olyan nagy gond ez, elvégre Szlovákiában benne van az élbolyban, ami a hallgatottságot illeti...
 #189143  Szerző: sababa

Glenn írta: 2020.11.22. 20:16Mivel már a Best FM-en is szinte ugyanaz szól, mint a Retrón, valamelyik jelen formájában felesleges.
azért ez egy kicsit erős. a két rádió playlistje legfeljebb 5%-ban egyezik

ennyi erővel a Retron és a Rádió 1-en is szinte ugyanaz szól, hiszen mindkettő játszik 2000-es éveket
 #189142  Szerző: zenefalo

potyi írta: 2020.11.22. 21:23
mihalylovics írta: 2020.11.22. 21:21 Ennek komolyan ebben a remixben kell itt szólnia? :D https://www.youtube.com/watch?v=w8KHibSSPcI
Úgy tűnik, 2 hallgatójuk már biztosan volt ma este. :D
Méghozzá Karmatronic remixben! Pont hallottam, hogy egy férfihang (nem Troy) bemondta a címét! Anno a Roxy szignálhangja lehetett az utolsó években.
 #189141  Szerző: potyi

Na jó, ránéztem a mai playlistre és nagy a baj... ezt tudom javasolni a rádió vezetőségének, itthon hozzáértőt, aki hajlandó is ennek a tulajdonosi körnek dolgozni, már úgyse nagyon találnak: https://brandsupport.de/en/
 #189140  Szerző: potyi

Kimondom, a mostani katyvaszt nagyjából a Neo FM első 1-2 hónapjához tudnám hasonlítani.
 #189138  Szerző: potyi

Folytatom: Train - Hey Soul Sisterből egy dance remix megy, Diana King - I Say a Little Prayer For You-ból pedig a 6 perces extended verzió... értem én, hogy sietni kellett a Top1000-nél, de azért ha például hallgatnák a saját rádiójukat, talán nekik is feltűnne.

A Rádió1-et is megszégyenítő verziójú Hey Soul Sister után Chubby Checker - Let's Twist Again... tényleg nagyon meg fogok lepődni, ha nem fog bezuhanni a hallgatottság. :)
 #189136  Szerző: potyi

Egyetértek ezzel, csak ha menetközben variálnak, az mindenképp fájdalmas lesz valamilyen szinten, bár üzleti szempontból most már nagyjából mindegy. 3 éve kellett volna okosnak lenni. :)
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 212