RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#169088  Szerző: djlacee

Nekem a Morning Show -val eleve az volt a bajom, hogy az egy rádiós műsor formátum, nem egy konkrét műsor (kellene, hogy legyen)
 #169085  Szerző: noartist

dkemeny77 írta:
noartist írta:
dkemeny77 írta:http://index.hu/kultur/media/2017/07/05 ... _show-tol/
Ha Balázsék is lesüllyednek a TV2 szintjére, miszerint tesznek a döntésre magasról, akkor elássák magukat sok ember szemében.
Egyébként ha a döntés jogerős, és a fellebbezés utáni dolgokat is képes elbukni a gárda, szerintem tök logikus lenne felvenni a Kukori nevet. De ez csak az elmefuttatás része.
Így van, még kreatívabb is a Reggeli Show-nál.

A Pirítós még védelem alatt áll? Kié az most?
 #169083  Szerző: dkemeny77

noartist írta:
dkemeny77 írta:http://index.hu/kultur/media/2017/07/05 ... _show-tol/
Ha Balázsék is lesüllyednek a TV2 szintjére, miszerint tesznek a döntésre magasról, akkor elássák magukat sok ember szemében.
Egyébként ha a döntés jogerős, és a fellebbezés utáni dolgokat is képes elbukni a gárda, szerintem tök logikus lenne felvenni a Kukori nevet. De ez csak az elmefuttatás része.
 #169071  Szerző: Nightman

Kovi02 írta:
jimmer írta:Már nem azért, de egy telefonálós játékban teljesen tökmindegy, hogy hány mp-et késik az FM hang, a telefonáló azért telefonál, hogy a rohadt telefonjából hallja a másik felet ( stúdiót ) ne az FM-ből visszajövőt. Ha így csinálja, az esetek 99%-ban rászól a mv. hogy haver halkítsd le a rádiót mert visszhangzik. A telefonos beszélgetés meg ugye nem késik.. ez pedig élő adás esetén is igaz.
A hallgatóhoz egyáltalán el kéne jutni a játékfelhívásnak,ha van egy perces késés,amire a vidéki hallgató meghallja,hogy telefonálni lehet,addigra már lehet,vége is van a játéknak.
Itt az 5 pont!
Most is olyan játék megy hogy ha meghallják ezt vagy azt (az adásban) akkor kell telozni..
Közben lemértem stopperrel.. :)
Budapest-Heves késés 1:15 :)
 #169070  Szerző: nyikolaj

Én írtam pár hete sms-t nekik..Györke műsora alatt,hogy a miskolci több mint 1 percet késik.Azért is írtam,mert így nem egyenlő esélyekkel indulnak a borsodi hallgatók,ha valamilyen játék van. Mire elhangzik a felhívás vmilyen játékra,Miskolcon rá egy percre mondja csak be.Addigra javában meg van már a játékos! Természetesen semmi reakció nem volt az üzenetemre.. magyarul szartak rá,nert még mindig késik! Egyébként Miskolc miért lenne második??? Lekörözte Debrecent? Sajnos Miskolcot Szeged is lekörözte már javában. Bp, Debrecen,Szeged,Miskolc. Lakosság szerinti sorrend.
 #169069  Szerző: lorant38

jimmer írta:Már nem azért, de egy telefonálós játékban teljesen tökmindegy, hogy hány mp-et késik az FM hang, a telefonáló azért telefonál, hogy a rohadt telefonjából hallja a másik felet ( stúdiót ) ne az FM-ből visszajövőt. Ha így csinálja, az esetek 99%-ban rászól a mv. hogy haver halkítsd le a rádiót mert visszhangzik. A telefonos beszélgetés meg ugye nem késik.. ez pedig élő adás esetén is igaz.
Már nem azért, de ez egy huszadrangú műholdas tévé kamu telefonos játékánál ok, egy magára valamit adó, spontán, élő reggeli műsoros, pláne vezető rádiónál pedig kellemetlen.

Egy rádiónak az a dolga, hogy ezt megoldja, nem pedig az, hogy megmagyarázza.
 #169065  Szerző: Kovi02

A hallgatóhoz egyáltalán el kéne jutni a játékfelhívásnak,ha van egy perces késés,amire a vidéki hallgató meghallja,hogy telefonálni lehet,addigra már lehet,vége is van a játéknak.
 #169064  Szerző: jimmer

Már nem azért, de egy telefonálós játékban teljesen tökmindegy, hogy hány mp-et késik az FM hang, a telefonáló azért telefonál, hogy a rohadt telefonjából hallja a másik felet ( stúdiót ) ne az FM-ből visszajövőt. Ha így csinálja, az esetek 99%-ban rászól a mv. hogy haver halkítsd le a rádiót mert visszhangzik. A telefonos beszélgetés meg ugye nem késik.. ez pedig élő adás esetén is igaz.
  • 1
  • 674
  • 675
  • 676
  • 677
  • 678
  • 1022