RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#168602  Szerző: altermanus

troll írta: Azt a megnyilvánulást pedig (lejjebb) hogy a hallgatók a műsorvezetők miatt választanak rádiót, és nem a zene miatt engedtessék már meg nekem, hogy hangosan kacagjam ki, pláne hogy ezzel egyesek még egyet is értenek. Vicc az egész.
én ehhez azt hozzátenném, hogy hetente kapok kérdéseket, hogy mikor lesz Sümeg környékén rádió 1, vagy tudok-e valamit róla, mert szeretnék hallgatni Balázsékat reggel a kocsiba munkába menet :gülü2:
 #168601  Szerző: troll

LG írta:
troll írta:Az alábbiakban értünk fel a szakma csúcsára! Nincs tovább!!!!
Egy troll nevű felhasználó beszél szakmáról...
Ha már személyeskedünk a nevekkel, az LG fos mobiltelefonokat, mosógépeket és tévéket gyárt, egy ilyen felhasználó jegyez meg bármit is a médiáról?! Mégha a monogramodról is van szó... Mifranc köze van a nicknevemnek a véleményemhez?! Hagyjad már! Képzelj oda mást.

Azt a megnyilvánulást pedig (lejjebb) hogy a hallgatók a műsorvezetők miatt választanak rádiót, és nem a zene miatt engedtessék már meg nekem, hogy hangosan kacagjam ki, pláne hogy ezzel egyesek még egyet is értenek. Vicc az egész.
 #168600  Szerző: kukac

witiruve írta:Az MTV Dance zenei kínálatát és változatosságát kéne FM-re vinni.
nem ugyanaz a célcsoport.
 #168599  Szerző: witiruve

Az MTV Dance zenei kínálatát és változatosságát kéne FM-re vinni.
 #168597  Szerző: mihalylovics

mlaszlo írta: Most többi ugyanonnan sugárzó rádió is sokkal jobban jön az agglomerációban, mint a 96.4 Rádió1
Vitatkoznék, itt, Észak fele a R1 jön onnan a legjobban, itt a leggyengébben a Mária és a Karc FM jön.
 #168595  Szerző: Tomi76

Én nem értek a szakmához, csak egy átlagos hallgató vagyok. De van véleményem. Alapjában véve nem lenne ez egy rossz rádió,még ennek a drasztikus, áldozatokat kívánó "terjeszkedés" ellenére sem. Balázsék idétlenkedése a fél országot lázba hozza abban a négy órában. Mivel mindenki az ő baromságaikra kíváncsi, és mivel amúgy sem tudják abbahagyni a dumát időre ezért ott nem is annyira fontos a zene. Van amikor közel háromnegyed óráig nincs semmi csak szöveg. Mindegy, ez van, ez egy ilyen műsor. Rájuk nagy szüksége volt a rádiónak ahhoz, hogy mára ennyire felfutott adó legyenek országszerte. Az üzlet az üzlet. De a hiba 10 után kezdődik. Mint már sokan, sokféleképpen​ leírtuk korábban is, hosszútávon rendkívül unalmas a zenei repertoár. Azt mondják ez egy top 40 rádió. De könyörgöm 2005-ös, 2007-es, 2010-es slágerekkel?? Meg Imany és Bruno Mars rommá játszott számaival? Szerencsétlen Ed Sheeran is kidobott a zenei piacra már több számot is, de valahogy Györke Attila nem meri elengedni a shape of you című dalt. És lehetne még sorolni számos olyan előadót, dj-t, együttest akinek új/másik dalával lehetne kicsit változatosabbá tenni a napi kínálatot. A másik pedig ami nekem unalmassá vált egy idő után, hogy lapos az egész műsor. Persze nem receptajánlatokat, meg beszélgetős műsorokat szeretnék hallani, de azért az a legnagyobb hír, hogy kit hányan követnek az Instagramon, meg milyen csinosan jelent meg Selena Gomez a kedvesével? Egyszerűen nem tudok nem elkapcsolni ennyi értéktelen maszlag után. Szóval valami apróságot, valami pluszt kellene beletolni ez így karcsú és ezért helyi adókat tönkretenni felesleges.
 #168590  Szerző: LG

troll írta:Az alábbiakban értünk fel a szakma csúcsára! Nincs tovább!!!!
Egy troll nevű felhasználó beszél szakmáról...

Am egy haver pont azt mondta, lehet, hogy Timikééknél szól a rendes Rádió 1, amit pedig kitolnak éterbe, az valami Rádió 1 Recurrent Hits
 #168589  Szerző: troll

Az alábbiakban értünk fel a szakma csúcsára! Nincs tovább!!!!
 #168587  Szerző: Dani

patrikeskiss92 írta:
mlaszlo írta:Lukas Graham 7 years c. számát igazán kivehetnék a kiemelt rotációból, mert szörnyű naponta 5-6 alkalommal is meghallgatni. Még azt sem lehet mondani, hogy szét lenne szórva napközben, mert ma már oda jutottunk, hogy egy óra alatt kétszer is lement:
http://www.mostszol.hu/radio/radio1/elo ... am/7+Years

Ugyanígy érthetetlen módon kiemelt rotációban van Imany Don't be so shy is, valamint a Mike Posner I Took A Pill In Ibiza. Ez a három szám megy a legtöbbet, naponta minimum 4-5 alkalommal 10 és 16 óra között.
Igen, épp ezért kellene a mostani rádióformátumot megváltoztatni, ha több hallgatót akarnak elérni! Ugyanis ezzel régebben még piacvezetők voltak ugyan, de ez részemről már nem menő. És ezzel szerintem nem vagyok én egyedül. Legalább tegyenek is valamit, hogy több legyen a zene a mostaninál, mire majd újból hallgatni fogom! Például olyan zenék lennének nagyrészt, amik a TOP 500-ban is voltak, ami az volna a legjobb ötlet a zenei változatosságra, amivel egyidőben újítani fognak a zenetárukon, hiszen a hallgatók inkább a műsorvezetők miatt vannak, és nem a zenék miatt.
Egyetértek!
 #168586  Szerző: patrikeskiss92

mlaszlo írta:Lukas Graham 7 years c. számát igazán kivehetnék a kiemelt rotációból, mert szörnyű naponta 5-6 alkalommal is meghallgatni. Még azt sem lehet mondani, hogy szét lenne szórva napközben, mert ma már oda jutottunk, hogy egy óra alatt kétszer is lement:
http://www.mostszol.hu/radio/radio1/elo ... am/7+Years

Ugyanígy érthetetlen módon kiemelt rotációban van Imany Don't be so shy is, valamint a Mike Posner I Took A Pill In Ibiza. Ez a három szám megy a legtöbbet, naponta minimum 4-5 alkalommal 10 és 16 óra között.
Igen, épp ezért kellene a mostani rádióformátumot megváltoztatni, ha több hallgatót akarnak elérni! Ugyanis ezzel régebben még piacvezetők voltak ugyan, de ez részemről már nem menő. És ezzel szerintem nem vagyok én egyedül. Legalább tegyenek is valamit, hogy több legyen a zene a mostaninál, mire majd újból hallgatni fogom! Például olyan zenék lennének nagyrészt, amik a TOP 500-ban is voltak, ami az volna a legjobb ötlet a zenei változatosságra, amivel egyidőben újítani fognak a zenetárukon, hiszen a hallgatók inkább a műsorvezetők miatt vannak, és nem a zenék miatt.
  • 1
  • 690
  • 691
  • 692
  • 693
  • 694
  • 1023