RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#168085  Szerző: noartist

broadcaster írta:Tegnap végigolvastam az egykori Rádió Eger és a jelenleg még Debrecen Rádió Fm95 néven futó rádiók Facebook oldalainak azon bejegyzéseit, amelyek az arculatváltást harangozzák be vagy egy búcsúműsorról szolnak.

Döbbenetes, hogy több ezer embert elérő rádiók oldalain alig vannak kommentek, vagy véleménynyilvánítások legyenek azok bármilyenek. Mi van itt? Ennyire elfordultak az emberek a rádiózástól? Nyilván nem minden esetben mérvadóak a like vagy a komment statisztikák, viszont néha figyelemre méltóak.
Tényleg jellemző lett ez a közöny (vagy valami hasonló) az emberek részéről. Pár éve a Rádió Plusz Facebookján sok hozzászólás született a posztok alatt mindig, most pedig a Rádió 451 oldalán csoda az 1-2 hozzászólás, kedvelés (kivétel a nyereményjáték).
Ez csak egy példa, nyilván. Anno a RiseFM oldala is nagyon pörgött mindig, főleg Mák Kata kívánságműsora alatt.
Ma már csak ezek az idióta poénok mennek a legtöbb nagy rádió Facebookján- pl a Rádió 1-én is. Szinte semmi érdemleges tartalom, fotó a stúdióból, akármi. Ez viszont már nem a hallgatók hibája- én sem kedvelem, mert nem ez érdekelne, hanem valami ötletes témafelvetés, mellé egy kép. (régen ez működött!)

Persze lehet, hogy csak én élek álomvilágban.
 #168076  Szerző: broadcaster

Tegnap végigolvastam az egykori Rádió Eger és a jelenleg még Debrecen Rádió Fm95 néven futó rádiók Facebook oldalainak azon bejegyzéseit, amelyek az arculatváltást harangozzák be vagy egy búcsúműsorról szolnak.

Döbbenetes, hogy több ezer embert elérő rádiók oldalain alig vannak kommentek, vagy véleménynyilvánítások legyenek azok bármilyenek. Mi van itt? Ennyire elfordultak az emberek a rádiózástól? Nyilván nem minden esetben mérvadóak a like vagy a komment statisztikák, viszont néha figyelemre méltóak.
 #168055  Szerző: Sakál

andit írta:
DRoland írta:
lalu84 írta:S.tarján-t nem tudom.
Szerencsére még a Focus szól.
Ne orulj,nem sokaig...
Szombat vagy kedd 0 óra a jelöltek a váltásra állítólag.
 #168052  Szerző: kukac

djlacee írta:
mikrofonos írta:Ha minden igaz, Debrecenben (és talán még több más helyen is) ma kezdett a Rádió 1. Én külföldön élek, nem tudtam "ellenőrizni", halotta valaki a kezdést? Illetve volt valami kommentár...bármi...
Csak Egerben indult el ma
Debrecen kedden indul.
 #168050  Szerző: djlacee

mikrofonos írta:Ha minden igaz, Debrecenben (és talán még több más helyen is) ma kezdett a Rádió 1. Én külföldön élek, nem tudtam "ellenőrizni", halotta valaki a kezdést? Illetve volt valami kommentár...bármi...
Csak Egerben indult el ma
 #168049  Szerző: mikrofonos

Ha minden igaz, Debrecenben (és talán még több más helyen is) ma kezdett a Rádió 1. Én külföldön élek, nem tudtam "ellenőrizni", halotta valaki a kezdést? Illetve volt valami kommentár...bármi...
 #168040  Szerző: andit

DRoland írta:
Ne orulj,nem sokaig...
 #168039  Szerző: DRoland

#168037  Szerző: lalu84

Nos Egerben már megy az R1. Tiszafüred és Debrecen még maradt. S.tarján-t nem tudom.
  • 1
  • 707
  • 708
  • 709
  • 710
  • 711
  • 1031