andit írta:Vicces, hogy tovabbra is azt irod, a jelenlegi helyzetben nincs konkurenciaja..., ettol meg tudhatja, hogy mit miert csinal, tehat legyunk megengedoek es gondoljuk azt, hogy tudjak mit es miert csinalnak es engedd meg nekem, hogy azt gondoljam, amit csinalnak, az jo.
A belinkelt kommentet inkabb nem velemenyeznem, mert ertelmetlen, az egyik egy Rihanna dal, a masik Calvin Harris... Ez a vilag barmelyik radiojaban elofordulhat.
Az R1-el kapcsolatban pedig nem optimista vagyok, sokkal inkabb realisan latom a helyzetet, az pedig egeszen biztos, hogy nem a kommenteloknek radioznak. Hidd el keszitok teljesen tisztaban vannak a hallgatoi preferenciakkal, naluk tobbet radio nem kutattat- esetleg regen a Slager Radio-eppen ezert vannak elonyben mas radiohoz kepest. Masok a lehetosegek es mas szakemberek dolgoznak, ok tudjak ezeket a kutatasokat finanszirozni, ami utan egy nagyon tiszta hallgatoi profil bontakozik ki.
Na, ugy latom jol sikerult felpaprikaznom a hangulatot... 
ami fontos semmi banto szandek es arrogancia nincs bennem...!!!!
Ezt nem én írtam hanem te, én csak erre reagáltam. Bárki tudhatja mit csinál, nem állítottam az ellenkezőjét - annyit mondtam, hogy ha nincs konkurencia, akkor nem nehéz elsőnek lenni.
A belinkelt komment szerint két egymást követő dalban is ugyanaz az előadó énekel, ez a világ bármely rádiójában gáz (szándékosan így nem szerkesztenek - 'előadókizárás' megvan?..) - kivéve ha pl. direkt "then and now"-koncepció miatt kerül így adásba. De ha szerinted ez így nagyon szakmai...
A r1 hogy pontosan kinek rádiózik, azt igazából csak ők tudják, hallgatás alapján vannak ellentmondások. A kommentelő = hallgató, mivel nekik készül a műsor, érdemes figyelni ezekre a visszajelzésekre! A veszi a fáradtságot és beír valahová, hogy nem tetszik neki amit hall, az egy vélemény - ha többen teszik, akkor mindenképpen megfontolandó, mert a nagy többség akinek nem tetszik amit hall, az semmilyen visszajelzést nem fog adni, hanem egyszerűen csak az állomáskeresővel fog szavazni. A kutatás egy dolog, a gyakorlat pedig egy másik, az úgyis megmutatja mennyire sikerült "belőni" a programot. Feltételezésekbe nem szeretnék bocsátkozni, nem vagyok bennfentes, nem tudom hogy mi történik a kulisszák mögött, arról van információm, amit hallok - mint minden más hallgatónak, így a szakmai misztifikáció (engem legalábbis) biztosan nem akadályoz a véleményem kialakításában.