Lehet, hogy a következő lépés majd az lesz, hogy jönnek a 70-es,80-as évek slágerei.
shadoe írta: ↑2023.06.27. 15:50 Jóstehetség veszett el bennünk. Amúgy csak kérdezem: Lou Bega miért is jobb, mint egy alter, soft-rock zenéket is bevállaló Petőfi???Talán azért, mert a trafikban az eladó jobban tud rá lötyögni, mint egy Muse - Compliance -re. Én persze utóbbira szavaznék.
kondalyuk írta: ↑2023.06.19. 15:14 Ha van olyan dal, ami nem hiányzott a Petőfi Rádió kínálatából, az egy Eagle-Eye Cherry felvétel, de a rotáció bővítése azért dicséretes.
shadoe írta: ↑2023.06.19. 16:13 Még az OMC, a Mambo No. 5, a Lambada, az Eiffel 65 és a Chumbawamba hiányzik2023-06-27 08:25 Lou Bega Mambo No. 5
knoskamatee írta: ↑2023.06.27. 10:43Nem negatívan értettem, csak egy évvel ezelőtt már május végén bedobták magukat a nyárba.kondalyuk írta:Pár hét késéssel végre megérkeztek a nyári sweeperek és music menük.és? az általam “istenítet” külföldi referencia csatornán, amit fülelni szoktam, ott múlthéten jelentek meg a nyári arculati elemek. nincs benne semmi gáz, főleg nem nagy lemaradás.
A rotáció pedig továbbra is szép lassan nyílik.
p0tyi írta: ↑2023.06.27. 12:48 De azt elismerem, hogy most már nem faltörő kosként gázolnak bele a hallgatótáborba, mint Titusz után, hanem csak finoman terelgetik május óta. Ez relatív fejlődés.Viszont a terelés pontos iránya számomra még nem egyértelmű...van itt minden.
kondalyuk írta:Pár hét késéssel végre megérkeztek a nyári sweeperek és music menük.és? az általam “istenítet” külföldi referencia csatornán, amit fülelni szoktam, ott múlthéten jelentek meg a nyári arculati elemek. nincs benne semmi gáz, főleg nem nagy lemaradás.
A rotáció pedig továbbra is szép lassan nyílik.