RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#163407  Szerző: Gr3g0ry

LewyDee írta:Nekem a zenei kínálat tetszik! Azóta hallgatok újra rádiót mióta visszatért az R1.
De alapvetően mi a probléma vele? Egy sikeres brand. Tudod mit kapsz, ha ide kapcsolsz. Egy rádiót általában 2-3 órát hallgat egy átlag ember, így a rotációnak sem kell túl nagynak lennie.

Szerintem. :)
Persze, csak van munkahely ahol egésznap a rádió szól......
 #163406  Szerző: markfelt

Dani írta:Nem tudom, azzal mi bajuk van Sebestyénéknek, hogy nincs magyar zene a Rádió1-en. Miért pont ezt emelik ki negativumként? Szerintem több régebbi zene kellene, de a "nagyon igényes" Caramell és társai nem igazán hiányoznak szerintem a többségnek.
Olyan szempontból probléma, hogy igenis, vannak nagyon jó, rádióbarát, sőt, formátumbarát (bár már nem nagyon tudom követni, mi a format) magyar dalok is, olyan szempontból pedig nem probléma, hogy nagyon kevés továbbra is a számuk.

Biztos vagyok benne, hogy a két szélsőséges megoldás (törvénytelenül 0 magyar zene, leszámítva a mixeket - ami egyébként érdekes, korábban még nem számított magyar zenének; 40%-os torkon lenyomós agyonerőltetés) között lenne egy arany középút.
 #163405  Szerző: Dani

Nem tudom, azzal mi bajuk van Sebestyénéknek, hogy nincs magyar zene a Rádió1-en. Miért pont ezt emelik ki negativumként? Szerintem több régebbi zene kellene, de a "nagyon igényes" Caramell és társai nem igazán hiányoznak szerintem a többségnek.
 #163403  Szerző: markfelt

Zebu99 írta:Szakmaiságot számonkérni most még nem kell. Ezt a rádiót nem piaci igény es nem szakmai elvárások hozták letre. Pláne nem működtetik. Eddig csak arccal a kassza felé! Ennek Sebestyénék a legjobb példái.
Ha arccal a kassza felé áll egy rádió, akkor igazán fontos a szakmaiság.
LewyDee írta:Nekem a zenei kínálat tetszik! Azóta hallgatok újra rádiót mióta visszatért az R1.
De alapvetően mi a probléma vele? Egy sikeres brand. Tudod mit kapsz, ha ide kapcsolsz. Egy rádiót általában 2-3 órát hallgat egy átlag ember, így a rotációnak sem kell túl nagynak lennie.

Igen, neked tetszik, nekem is tetszik a Cooky mix, de ez 15-49-ben nem működik, márpedig a sajttájon deklarálták, hogy ez az új célcsoport.
 #163401  Szerző: LewyDee

Nekem a zenei kínálat tetszik! Azóta hallgatok újra rádiót mióta visszatért az R1.

#163400  Szerző: Zebu99

Szakmaiságot számonkérni most még nem kell. Ezt a rádiót nem piaci igény es nem szakmai elvárások hozták letre. Pláne nem működtetik. Eddig csak arccal a kassza felé! Ennek Sebestyénék a legjobb példái.
 #163399  Szerző: altermanus

mlaszlo írta:
admin írta: Teljesen elüt a zenei világtól, mindez délután ötkor. A zenei világ pedig eleve finomhangolásra szorul, ha tényleg szeretnék elérni a 40-eseket is. Pontosabban nem szeretnék elveszteni 10-kor.
A 10 utáni zenei kínálaton is kellene sürgősen alakítani, mert az a koncepció már nem jó, hogy ha bekapcsolom az R1-et mindig a kedvenc számaim szóljanak, ugyanis most sok hallgató maradna a reggeli műsor után napközben, de a fiatalok is elkapcsolnak, ha minden nap ugyanaz a szűk rotáció megy.
Játszanak több ACDC-t vagy Metallicát, akkor én is beszállok a hallgatásba... :yeah: :troll:
 #163398  Szerző: mlaszlo

admin írta: Teljesen elüt a zenei világtól, mindez délután ötkor. A zenei világ pedig eleve finomhangolásra szorul, ha tényleg szeretnék elérni a 40-eseket is. Pontosabban nem szeretnék elveszteni 10-kor.
A 10 utáni zenei kínálaton is kellene sürgősen alakítani, mert az a koncepció már nem jó, hogy ha bekapcsolom az R1-et mindig a kedvenc számaim szóljanak, ugyanis most sok hallgató maradna a reggeli műsor után napközben, de a fiatalok is elkapcsolnak, ha minden nap ugyanaz a szűk rotáció megy.
 #163395  Szerző: markfelt

noartist írta:
admin írta:A Cooky mix okoz némi kognitív disszonanciát. Szakmailag szörnyű, hogy ilyen van délután 5-kor, mégis imádom, ha elvonatkoztatok a saját ízlésemen kívül minden mástól. :)

Ha 15-tel több lennék, nem szeretném.
Milyen értelemben szörnyű szakmailag?
Teljesen elüt a zenei világtól, mindez délután ötkor. A zenei világ pedig eleve finomhangolásra szorul, ha tényleg szeretnék elérni a 40-eseket is. Pontosabban nem szeretnék elveszteni 10-kor.
 #163394  Szerző: troll

adam1400 írta: nem promózzák a karácsonyi műsort,szerintetek mikor lesz?
Karácsonykor.
  • 1
  • 785
  • 786
  • 787
  • 788
  • 789
  • 1035