RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#203132  Szerző: Landsmann

Milán88 írta: 2025.02.22. 22:43
Landsmann írta: 2025.02.22. 22:30
robert11 írta: 2025.02.22. 22:12 A dalok levágásáról jut eszembe hogy a kitöltőkben is néha levágják, csak ott pedig a dalok végét mert Katty Perri hot and cal egy részét is átugorják ami nagyon fura.
Nagyon iparkodni kell gondolom hogy tudják tartani az adás menetet. Gondolok itt arra hogy ahol hírek van ott hírek legyen, ahol reklám ott reklám stb stb nem csúszhatnak el szerintem ez emiatt lehet már rá jöttem.
A 104 6 az melyik frekvencia?
Debrecen kapcsán mondta valaki, hogy még az jöhetne szóba.
A 104,6 az a debreceni Best FM frekvenciája.
OFF Eltudnád nekem mesélni hogy a múltkor milyen hiba volt a Base FM-en?
ON
Én nem írtam a Base FM hibájáról.
 #203131  Szerző: Milán88

Landsmann írta: 2025.02.22. 22:30
robert11 írta: 2025.02.22. 22:12 A dalok levágásáról jut eszembe hogy a kitöltőkben is néha levágják, csak ott pedig a dalok végét mert Katty Perri hot and cal egy részét is átugorják ami nagyon fura.
Nagyon iparkodni kell gondolom hogy tudják tartani az adás menetet. Gondolok itt arra hogy ahol hírek van ott hírek legyen, ahol reklám ott reklám stb stb nem csúszhatnak el szerintem ez emiatt lehet már rá jöttem.
OFF Eltudnád nekem mesélni hogy a múltkor milyen hiba volt a Base FM-en?
ON
 #203130  Szerző: Landsmann

#203129  Szerző: robert11

A dalok levágásáról jut eszembe hogy a kitöltőkben is néha levágják, csak ott pedig a dalok végét mert Katty Perri hot and cal egy részét is átugorják ami nagyon fura.
 #203109  Szerző: adam1400

az jó hogy jött Kollár, de megint csendben elhallgatták, hogy Adam Ajkay már nincs többé. sőt a múlt heti adás mivel felvételről ment, már akkor is szerdán Antonio ugrott be a helyére, furcsa is volt.
 #203105  Szerző: knoskamatee

nem volt egy hosszú életű instasztori, de én nem a munkahelyemen keresztül mutogatnék be a kolegámnak, ha nem csipázom:
https://imgur.com/a/EsvDGnk

jó, persze bulvár szinten tök szaftos (nem) ez a Metzker-Regán beef, de azért ezt így akkor sem kéne.

azóta persze egy AI által átalakított verzióra lett lecserélve a sztori, de tudjuk az internet nem felejt: https://imgur.com/a/uGTKySt

remélem lesznek következményei felsőbb szinten, hogy ilyen szintű alpári megnyilvánulás is belefér egy ilyen patináns brandnek. (helyettük is sokan szégyelnék magukat)

nyilván a DS csapat asszisztálását meg sem említem, tőlük pontosan ezt a szintű kezességet vártam.
 #203101  Szerző: adam1400

Nem értem néha, hogy miért vágják le és ráadásul utólag a dalok elejét, pl a Kylie Minogue ft Sia- Dance alone-ra gondoltam.

Más:

Idén először fura h nincs valentin napi nyeremény Balázséknál
 #203088  Szerző: Milán88

asr27 írta: 2025.02.06. 15:16 Amúgy te jól vagy?
Igen
 #203087  Szerző: asr27

Amúgy te jól vagy?
 #203086  Szerző: Milán88

robert11 írta: 2025.02.01. 19:55 Sziasztok!
Na ez meglepő hír ami Debrecent illeti!
A hajdúsági bővítését én is eltudnám képzelni ott a szoboszlói böszörményi van választék bőven elszólnának azok odáig vagy még jó hogy említettem a 92 3at azt kéne nekik visszaszerezni az jó frekvencia volt és vallási adók meg nem kellenek aki igét akar hallgatni, menjen a templomba. Bár az időseknek jó akik már nem tudnak elmenni de régen a magyar katolikus is a középhullámon volt Budapesten tök jó hely volt az neki na ott Debrecenben is elférne az ott meg az ilyen Mária az is mehetne nyugodtan a középhullámra leg szívesebben a Petőfit is odatenném vissza vagy megszűntetném meg a Kossúthot is ha már a magyar rádió épületét is lebontják akkor ezek miért vannak?
Bezzeg a Juventuszt meg a Danubiuszt képesek voltak megszűntetni pedig ami a zenéket illeti ugyan azokat játszák az összes retro jellegű rádión már alig van külömbség a Best és a Retro között még korábban talán eltért mert a Besten nem volt 80as évek bár egy alkalommal még is volt a műsorvezető mondta is hog y érkezik egy zene 82ből ha jól emlékszem. Meg annó a sláger is a 90es 2000es évek zenéit adta mármint a Sláger fm nem a nagyon régi sláger hát. Vagy ott is volt 80as na erre már nem emlékszem mert azt már rég hallgattam de úgy tudom mint ha lett volna.
Fura lenne ha menne az ember a 4-esen és nem tudná folyamatosan hallgatni a rádió1et vagy ha vonattal menne.
Ott a helyiben még Keserű Tomi van? Mert a nyíregyházit szoktam hallgatni Balogh Vilivel így nem tudom nem vagyok képben hogy a debrecenin még ő van e vagy sem pedig még a stream is működik az óta is amelyiken még az fm95 szólt.
Én fennmaradtam a váltásnál is még éjfél előtt pár percel az fm95 szólt, és éjfélkor meg jöt a váltás mikor átkapcsoltak r1re emlékezetes pillanat volt.
Na meg mi lenne akkor Pincés Marcsival úgy tudom ő a hírbemondó meg valami Dobó valaki is van volt hogy reggelente hallgattam picit.
Na ott ugye a Best fm-en dél után van Balogh Vili és abban az időpontban sőt még egy órával előbb is szintén hallható a nagyváradi pluszfm-en és a nyíregyin meg 14 órakor köszön le míg a pluszfm-en meg Keserű köszön le de abban a sávban ha még ő van a debrecenin akkor ott is hallható.
Érdekes hogy a nyíregyin meg már nincs 14 óra előtt program ajánló Demeter Diával.
Régebben az a hír is járta, hogy a békéscsabaiak is r1 nélkül maradnak.
Jövő héten KívánságMix lesz Lotfi Begi-vel. :wailing: :hit:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 1021