RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#162488  Szerző: Kovi02

admin írta:
Kovi02 írta:A 91,1-nek megnövelték a vételkörzetét,régebben ez volt a leggyengébb nyíregyházi,most meg a hevesivel is összeér.
Az RDS:
PS: RADIO_1_
RT : 91_1_RADIO_1_CSAK_IGAZI_MAI_SLAGER_MEGY (ez helyi adás alatt) országosnál üres
PTY : POP
CT : nincs
PI : B417
Szerintem ezt csekkold majd akkor is, ha nem lesz terjedés. :)
Nem igazán volt terjedés,köd nélkül is jött Heves magasságában.(11 óra felé)
 #162487  Szerző: troll

Amióta Feri megszületett, azóta a Tv2-n vezet műsort.
thenewdeam0n írta:Rákóczi Feri már a SuperTV2-n.. Egyre erőssebb a gyanú, hogy a MorningShow a Rádió1-re fog kerülni. ( ha már Feri a TV2 Csoportban van )
Kép
 #162485  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:A 91,1-nek megnövelték a vételkörzetét,régebben ez volt a leggyengébb nyíregyházi,most meg a hevesivel is összeér.
Az RDS:
RT : 91_1_RADIO_1_CSAK_IGAZI_MAI_SLAGER_MEGY (ez helyi adás alatt) országosnál üres
Szerintem ezt csekkold majd akkor is, ha nem lesz terjedés. :)
 #162484  Szerző: Robca87

Sziasztok! A földvári frekin reggel óta csend van. Tudjátok az okát? Köszi.
 #162483  Szerző: thenewdeam0n

Rákóczi Feri már a SuperTV2-n.. Egyre erőssebb a gyanú, hogy a MorningShow a Rádió1-re fog kerülni. ( ha már Feri a TV2 Csoportban van )
Kép
 #162482  Szerző: tams90

Az RDS:
Komolyan megnövelték? Mikor történt ez?
 #162475  Szerző: Kovi02

A 91,1-nek megnövelték a vételkörzetét,régebben ez volt a leggyengébb nyíregyházi,most meg a hevesivel is összeér.
Az RDS:
 #162459  Szerző: markfelt

djlacee írta:Én legalább 6 éve várok egy tic-tacos ajándékcsomagot, amit még anno Cooky-nál nyertem, de Sopronba nem voltak hajlandók elküldeni
Szóval akkor a postaköltségen spórolnak? :D
 #162456  Szerző: altermanus

Gr3g0ry írta:
altermanus írta:
nyikolaj írta:Egyébként ha már terjeszkedett a Rádio 1, jó lenne ha úgy tenne más irányban is! El kéne hagyni a főváros központúságot..értem itt ez alatt,hogy pár napja nyertem egy ajándékcsomagot...2 napra rá felhív egy hölgyemény,és mondja,hogy a Budacenter épületében van a stúdiójuk..oda kell majd mennem. Na majd rögtön azért megyek fel Miskolcról vonattal. A Class fm meg a Petőfi mindig kipostázott bármit.
A Rádió Rock is postázott, pedig csak pesten fogható fm-en...
[khm]Nemcsak. [/khm]
bocsánat... Budapest 100km-es körzetében...
 #162454  Szerző: Gr3g0ry

altermanus írta:
nyikolaj írta:Egyébként ha már terjeszkedett a Rádio 1, jó lenne ha úgy tenne más irányban is! El kéne hagyni a főváros központúságot..értem itt ez alatt,hogy pár napja nyertem egy ajándékcsomagot...2 napra rá felhív egy hölgyemény,és mondja,hogy a Budacenter épületében van a stúdiójuk..oda kell majd mennem. Na majd rögtön azért megyek fel Miskolcról vonattal. A Class fm meg a Petőfi mindig kipostázott bármit.
A Rádió Rock is postázott, pedig csak pesten fogható fm-en...
[khm]Nemcsak. [/khm]
  • 1
  • 811
  • 812
  • 813
  • 814
  • 815
  • 1035