RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#162356  Szerző: IstvánB

gyattis írta:
IstvánB írta:
gyattis írta:
Így utólag visszahallgatva, még lehetett volna dinamikusabb az egész.
Ha jól sejtem csúsztatott élő megy itt is. Miért kellett adásba rakni?
Csak Te tudod, hogy csúsztatott élő, Sári a kozmetikus lány nem tudja. Az adásba tétel célja elsősorban a szórakoztatás volt, illetve, hogy a hallgató esetleg odaforduljon a kollégájához / barátjához: "Te hallottad ezt?! Még a rádiót is megtalálják ezek..." stb stb.
Szerintem nem baj, ha egy rádió a zene mellett beszédtémát is ad az embereknek.
Te hogy látod?
Én nem tettem volna be. Nem azért hívott fel, mert be akart kerülni és a hangját viszont hallani, hanem szerencsétlen a munkáját végezte, (ami olyan amilyen). Ilyenkor nincs kérdés, hogy lemehet-e adásban vagy nem?

Persze szórakozunk rajta, mint amikor a Roxyt felhívták, hogy halkítsák le a zenét, mert zavarja a szomszéd irodát. De akkor sem tartom etikusnak az adásba kerülést.
 #162328  Szerző: zenefalo

A jó terjedés miatt a 96.4-et folyamatosan tapossa a Gong nálam. Hallgathatatlan :hit:
 #162319  Szerző: Kovi02

thenewdeam0n írta:
adam1400 írta:Na bekerült egy Music kedvenc: Aron Chupa - I'm An Albatraoz
Csak 2 eves dalrol van szo :D
Az R1-en ez már újdonágnak számít :D
 #162318  Szerző: thenewdeam0n

adam1400 írta:Na bekerült egy Music kedvenc: Aron Chupa - I'm An Albatraoz
Csak 2 eves dalrol van szo :D
 #162316  Szerző: adam1400

Na bekerült egy Music kedvenc: Aron Chupa - I'm An Albatraoz
 #162311  Szerző: pavatomi

Nekem az a furcsa, hogy országos adásban, miért megy le hogy "te még mindig Muzikbogyót szedsz?" kezdetű valami (nem tudom szakmaiul ezt hogy hívják :D), hiszen ezt egy bajai, miskolci, esetleg nyíregyi hallgató lehet azt se tudja mire vonatkozik.
Be kéne tenni néhány Ozone Fm-es jó zenét is a playlistbe, gondolok itt a pörgősebbekre (Stadiumx - another life, Otto Knows ft. Avicci - Back where i belong és hasonlók, amik ott is szóltak) vagy a kicsit régebbiekre (Nadia Ali, Eric Prydz stb) is. Ha a 2 csatorna zenéit vegyítenék szerintem jobb, változatosabb lenne a kínálat.
 #162310  Szerző: adam1400

mihalylovics írta:
admin írta:Az igazán rémes a "vannak, akik azt mondják" kezdetű music menü, van, hogy 2 zenénként... Ott én elnyomok.
Sőt, ma reggel egymás után 2x is lement. Na jó, a kettő között volt egy, vagy két műsorajánló (nem emlékszem pontosan), de a lényeg, hogy nem egész 1 perc választotta el a kettőt. Amúgy ez a music-menü már akkor megagáz volt, amikor született (szerintem).
Nem akartam beleszólni és védeni őket,de az a "baki" azóta van mióta hálózatosak lettek,mindenhol X perc van kiadva reklámnak,ha nincs elég reklám akkor vmivel ki kell tölteni ezért vannak műsorpromók és zenei promók.

Viszont a régi R1-en reklám helyett sose volt a Vannak akik... nem tudom miért kell oda,illetve hát gondolom azért használják mert jó hosszú.
 #162309  Szerző: mihalylovics

admin írta:Az igazán rémes a "vannak, akik azt mondják" kezdetű music menü, van, hogy 2 zenénként... Ott én elnyomok.
Sőt, ma reggel egymás után 2x is lement. Na jó, a kettő között volt egy, vagy két műsorajánló (nem emlékszem pontosan), de a lényeg, hogy nem egész 1 perc választotta el a kettőt. Amúgy ez a music-menü már akkor megagáz volt, amikor született (szerintem).
 #162307  Szerző: markfelt

gyattis írta:
thenewdeam0n írta:
gyattis írta:
Úgy veszem fel a telefont, hogy "R1, tessék". Már az elején hallotta, hogy mit hívott.
Nem úgy tűnt,mint akinek leesett ez a dolog... Bár gondolom a telefonbeszélgetéseket is vágod, nem?
Csak a dinamikát. "Ő"-zéseket, felesleges szüneteket, a témáról kiívelő gondatokat. De tartalom megváltoztatás nincs! Nem etikus.
https://www.youtube.com/watch?v=GuZGK7QolaE
Pedig az a jövő :D
 #162306  Szerző: gyattis

thenewdeam0n írta:
gyattis írta:
Úgy veszem fel a telefont, hogy "R1, tessék". Már az elején hallotta, hogy mit hívott.
Nem úgy tűnt,mint akinek leesett ez a dolog... Bár gondolom a telefonbeszélgetéseket is vágod, nem?
Csak a dinamikát. "Ő"-zéseket, felesleges szüneteket, a témáról kiívelő gondatokat. De tartalom megváltoztatás nincs! Nem etikus.
  • 1
  • 814
  • 815
  • 816
  • 817
  • 818
  • 1035