RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#161445  Szerző: thenewdeam0n

Direkt beszélnek a DiscoShitben a Sztárban Sztárról? :D
 #161436  Szerző: markfelt

janos01 írta:
oldman írta:Mért kéne elköszönniük? Holnap már talán a helyi műsorokat fogják vezetni, mint Rádió 1-esek. Ha jól tudom, most is több városból oldották meg a műsorvezetést.
Annyit mondhatnának,azért,hogy holnaptól már Rádió 1 lesz helyettünk.
Marketing szempontból elég destruktív adásban temetni a rádiót akkor, ha lesz utód, ami ráadásul nagyjából ugyanilyen, és a csapat is nagyjából ugyanez.
 #161431  Szerző: pavatomi

Petra elköszönt, de elég vidám hangsúllyal. Utolsó megszólalása 13:56 körül valahogy úgy szólt a győri streamen, hogy további kellemes hétfőt, jön Kis Gábor és az Ozone Jam, és egyben nem csak a hallgatóktól, hanem az Ozone FM-től is búcsúzok, holnap már egy új rádióban találkozunk. Ennnyit mondott. Kíváncsi leszek most a Kis Gábor utolsó megszólalására ő mit mond, mond-e valamit?
 #161428  Szerző: noartist

oldman írta:Mért kéne elköszönniük? Holnap már talán a helyi műsorokat fogják vezetni, mint Rádió 1-esek. Ha jól tudom, most is több városból oldották meg a műsorvezetést.
Már aki marad.
 #161426  Szerző: Wolfman

janos01 írta:
Már most is vannak R1-es beharangozó reklámok, erre semmi szükség.
 #161425  Szerző: janos01

#161424  Szerző: oldman

Mért kéne elköszönniük? Holnap már talán a helyi műsorokat fogják vezetni, mint Rádió 1-esek. Ha jól tudom, most is több városból oldották meg a műsorvezetést.
 #161420  Szerző: janos01

admin írta:Ú, akkor éjféltől indul a network? Ma van utoljára Ozone?
Úgy tűnik. Nekem viszont fura, hogy erről az Ozone műsorvezetői egy szót sem szólnak. El sem fognak búcsúzni?
 #161418  Szerző: markfelt

Ú, akkor éjféltől indul a network? Ma van utoljára Ozone?
 #161415  Szerző: kukac

troll írta:
kukac írta:a szeptemberi mérésből hol a rádió1, és mennyi a hibaarány ("egyéb rádiók" esetleg)?
Mi ez a kérdés?!
Ha valakinek, hát neked pontosan tudnod kell, hogy hogyan mennek ezek a mérések, hogy miért nem szerepel benne és, hogy mi az az egyéb rádió...
már bocsánat, de nem én publikáltam ezt a grafikont ezen a nagyon szakmai főoldalon (ez most egy 15-59-es korcsoport, mennyi a hibaarány, az összesből mennyi az "egyéb rádiók", hol a rádió1 Budapest), így aztán nyilván joggal merül fel hogy ezt így akkor most hogy? Mit is mutat ez az ábra, mert a rádióhallgatást nem nagyon...
  • 1
  • 829
  • 830
  • 831
  • 832
  • 833
  • 1035