RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#188284  Szerző: troll

potyi írta: 2020.08.29. 23:20
"Reggeli rádióműsorba nem illenek nők" (Abaházi Csaba)

Ó anyám, ez az ember annyira ostoba. :ayfkm:
Miért lenne ostoba?! Nem lehet véleménye? Ez egy olyan beszélgetős műsor, ahol vélemények hangozhatnak el. Mondta, hogy ő ezt így gondolja. Nem kijelentette, hanem az eddigi tapasztalatai alapján alkotott egy ilyen véleményt és elmondta.

Te hányszor mondtad el itt a fórumon a véleményed?! Akkor minden esetben te is OSTOBA voltál? Igen.
 #188278  Szerző: IstvánB

Bocsi visszatért a gyökerekhez. Anno ezen a frekin kezdte a pályafutását. :roll:
 #188265  Szerző: djmarco

Glenn írta: 2020.08.26. 16:31
Adam írta: 2020.08.25. 19:28a 2010-es évek elejére Balazsek lenyomták őket hallgatottsagban.
Na, ez érdekelne, hogy tényleg így volt-e. Valami korabeli statisztikát mutass, mert én arra emlékszem, hogy a borosbocskor szólt mindenütt tíz évvel ezelőtt is. Valójában aki még emlékszik azokra az időkre, tudja, hogy több ötlet és kevesebb ökörség volt náluk mint a Balázséknál. Mindenesetre az tény, hogy a borosbocskor - először külön, aztán együtt - a leghosszabb ideig volt a leghallgatottabb reggeli műsor, miközben nekik valódi konkurrenseik voltak (Béres Zoo, Hepi Endre).
Nyilván Bochkor ma már "öreg" és Boros Lajostól nehezen elválasztható, így én nem gondolom, hogy népszerűbb lesz a műsora az egy generációval alatta lévő Balázsékénál, akiknek jól jött a monopolhelyzet is, de mégis örülök, hogy újra hallható lesz. :)
U.i: Lehet, hogy ez egy valamiféle "szindróma", mert B. Tóthnak is nagyon örülök, pedig hallom én is, hogy már régen nem a régi... :(
Bár akkor se voltak igazán megbízhatóak a mérések, ez a cikk elég részletesen foglalkozott a melyik a hallgatottabb kérdéssel: https://index.hu/kultur/media/2010/03/1 ... l_kiralya/
 #188261  Szerző: Glenn

Adam írta: 2020.08.25. 19:28a 2010-es évek elejére Balazsek lenyomták őket hallgatottsagban.
Na, ez érdekelne, hogy tényleg így volt-e. Valami korabeli statisztikát mutass, mert én arra emlékszem, hogy a borosbocskor szólt mindenütt tíz évvel ezelőtt is. Valójában aki még emlékszik azokra az időkre, tudja, hogy több ötlet és kevesebb ökörség volt náluk mint a Balázséknál. Mindenesetre az tény, hogy a borosbocskor - először külön, aztán együtt - a leghosszabb ideig volt a leghallgatottabb reggeli műsor, miközben nekik valódi konkurrenseik voltak (Béres Zoo, Hepi Endre).
Nyilván Bochkor ma már "öreg" és Boros Lajostól nehezen elválasztható, így én nem gondolom, hogy népszerűbb lesz a műsora az egy generációval alatta lévő Balázsékénál, akiknek jól jött a monopolhelyzet is, de mégis örülök, hogy újra hallható lesz. :)
U.i: Lehet, hogy ez egy valamiféle "szindróma", mert B. Tóthnak is nagyon örülök, pedig hallom én is, hogy már régen nem a régi... :(
 #188257  Szerző: Adam

Glenn írta: 2020.08.21. 19:32 Egyszerűen nem kaphattak, mert a legjobbak voltak. Országoson és helyin is volt jó pár konkurrens, de ők voltak a legjobbak. A Balázsék azóta sem közelítették meg a Boros-Bochkor párost. más...
Dehogynem kaphattak, kaptak is A Danubiuson, csak leszerepelt mindegyik 2009-ig amíg a Pirítós illetve később a Morning show el nem indult.
Ennek a vitának így sok értelme nincs, hajtogathatod napestig, hogy a Boros-Bochkor páros a volt (vagy még most is) a legjobb, de a 2010-es évek elejére Balazsek lenyomták őket hallgatottsagban. 2012-tol már viszont nekik nem volt konkurenciajuk.
 #188216  Szerző: Glenn

djlacee írta: 2020.08.21. 19:39Nagyjából egy hónapig volt "rétegrádió", nagyjából addig hallgattam. Utána már a Sláger Rádió nyomdokaiba lépett, amit most a Retro Rádió is csinál, csak hogy a topik témájánál maradjunk.
Hát nem egészen, mert volt minden azon. A legjobb akkor volt, amikor Jones megcsinálta a fekete zenei rádiót, de hát sajnos hiába tetszett nekem, mégiscsak réteg volt az is. Sosem volt még a kanyarban sem a Class FM mögött.
 #188214  Szerző: djlacee

Glenn írta: 2020.08.21. 19:32 Az első perctől egy elhibázott ötlet volt a Neo FM, mert tudjuk, hogy rétegrádió országos hálózaton nem élhet meg.
Nagyjából egy hónapig volt "rétegrádió", nagyjából addig hallgattam. Utána már a Sláger Rádió nyomdokaiba lépett, amit most a Retro Rádió is csinál, csak hogy a topik témájánál maradjunk.
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 212