RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155759  Szerző: adam1400

Na egyszerre írtuk,már csak azt nem vettétek észre ki volt a betelefonáló most előbb. :D Ez jó 18.50-kor volt Rihanna erre megint 19.10-kor ugyanaz a szám :D
 #155758  Szerző: Dawe1797

Fél órán belül kétszer This Is What You Came For :gülü2:
 #155757  Szerző: Dawe1797

Ja, azért kicsit sokat dolgozik. De tetszik, hogy itt hétvégén is élőzés van és interaktív a műsor (nem úgy, mint a Music-on).
 #155752  Szerző: kukac

Sakál írta:Ez, hogy 7 órát nyom egyben egy műsorvezető, vajon nem egészségtelen egy kicsit? Pláne, ha Király Tamásról van szó? Ez hétköznap is így lesz?
már hogy a műsorra, vagy a műsorvezetőre nézve? ;)
 #155751  Szerző: adam1400

Sakál írta:Ez, hogy 7 órát nyom egyben egy műsorvezető, vajon nem egészségtelen egy kicsit? Pláne, ha Király Tamásról van szó? Ez hétköznap is így lesz?
és ráadásul ő volt éjjel és most is ő lesz :D szegény h bír aludni?
 #155750  Szerző: Sakál

Ez, hogy 7 órát nyom egyben egy műsorvezető, vajon nem egészségtelen egy kicsit? Pláne, ha Király Tamásról van szó? Ez hétköznap is így lesz?
 #155749  Szerző: adam1400

djlacee írta:Hallott már valaki hírblokkot? Vagy magyar zenét?
6-9-ig van hírek,de éjjel van ilyen zenei ajánló,meg 12 és 15 órakor is asszem.

Egyébként ma többször is előfordult hogy csend volt és bekapcsolt a vészzene,vajon miért van ez? meg van hogy csak elindul 1 dal szöveg nélkül.

Meg volt egy olyan hogy jött 1 jingle és végig se ment és elindult a köv dal.
 #155746  Szerző: szabogabor10

Ha már Sigala: volt már legalább egyszer a Give me Your Love, vagy csak a Sweet Lovin-t nyomatják reggeltől estig?
Ha már csak igazi mai slágerek mennek...
 #155743  Szerző: mihalylovics

noartist írta:
djlacee írta:Hallott már valaki hírblokkot? Vagy magyar zenét?
A nyitóbulijuk sztárja a Wellhello lesz; ennek fényében ciki lenne, ha nem játszanának magyar számokat.
Sajnos ettől tartok én is... "Velhelóból" köszönöm, de nem kérek! :vomit:
 #155740  Szerző: kukac

admin írta: Nekem úgy rémlik, ezt az ismétlődő RDS-RT szart is.
Anno volt szerencsém egy ilyenhez, de nem tudtam megfejteni, hogyan kellene máshogy mennie. Persze értsen hozzá az, aki üzemelteti.
  • 1
  • 931
  • 932
  • 933
  • 934
  • 935
  • 1023