Na egyszerre írtuk,már csak azt nem vettétek észre ki volt a betelefonáló most előbb.
Ez jó 18.50-kor volt Rihanna erre megint 19.10-kor ugyanaz a szám 

Sakál írta:Ez, hogy 7 órát nyom egyben egy műsorvezető, vajon nem egészségtelen egy kicsit? Pláne, ha Király Tamásról van szó? Ez hétköznap is így lesz?már hogy a műsorra, vagy a műsorvezetőre nézve?
Sakál írta:Ez, hogy 7 órát nyom egyben egy műsorvezető, vajon nem egészségtelen egy kicsit? Pláne, ha Király Tamásról van szó? Ez hétköznap is így lesz?és ráadásul ő volt éjjel és most is ő lesz
djlacee írta:Hallott már valaki hírblokkot? Vagy magyar zenét?6-9-ig van hírek,de éjjel van ilyen zenei ajánló,meg 12 és 15 órakor is asszem.
noartist írta:Sajnos ettől tartok én is... "Velhelóból" köszönöm, de nem kérek!djlacee írta:Hallott már valaki hírblokkot? Vagy magyar zenét?A nyitóbulijuk sztárja a Wellhello lesz; ennek fényében ciki lenne, ha nem játszanának magyar számokat.
admin írta: Nekem úgy rémlik, ezt az ismétlődő RDS-RT szart is.Anno volt szerencsém egy ilyenhez, de nem tudtam megfejteni, hogyan kellene máshogy mennie. Persze értsen hozzá az, aki üzemelteti.