RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#156290  Szerző: Chucky

Többször belehallgattam, de valahogy nem sikerült ez sehogy sem.
A diszkós hitet meg végképp nem értem mi is akarna lenni. Most csak annyiról szól, hogy egykoron szebb napokat látott lemezlovasok olyan slágereket konferálnak fel, melyeket egy buliban sem tennének fel. Mi értelme ennek?

Vagy csapjanak oda akkor már 17 órától, vagy hagyják az egészet. Mert így kicsit 21. századi B.Tóth fílingje van.:S
 #156287  Szerző: asr27

adam1400 írta:Na Cooky elment a Musictől :hehe: vajon átjön a R1-re? :troll:

Vajon lesz még játék?
menj dolgozni, vagy tanulj, vagy ülj be egy kocsmába, de ne itt trollkodj állandóan ! :unott:
 #156286  Szerző: adam1400

Na Cooky elment a Musictől :hehe: vajon átjön a R1-re? :troll:

Vajon lesz még játék?
 #156280  Szerző: kukac

Dawe1797 írta:
adam1400 írta:
dkemeny77 írta:Az imént:

Én nem tudok franciául, de Cooky barátom talán majd egyszer megtanít... :troll:
és tényleg :D Atis már most emlitette meg Cookyt harmadjára. :D 1x volt a Yolandánál a Magyaricano :hehe: másodszor pedig a Sexy bitchnél :troll:
Attis tök jófej: "mi nem tiltjuk le más rádiók DJ-inek zenéit, jöjjön egy régi nagy kedvenc, Wawa - Sombrita Lauer és Canard remixében" - mondta múltkor :D
Persze hogy nem tiltjak le, kulonben mi a francot jatszananak egesz nap, baranyt? :)))
 #156276  Szerző: mlaszlo

Dawe1797 írta: Attis tök jófej: "mi nem tiltjuk le más rádiók DJ-inek zenéit, jöjjön egy régi nagy kedvenc, Wawa - Sombrita Lauer és Canard remixében" - mondta múltkor :D
Mi csak a facebook-on tiltjuk a nekünk nem tetsző, esetleg negatív véleményt megfogalmazó hozzászólásokat és hozzászólókat ...
 #156251  Szerző: markfelt

Ugyanaz a csapat, csak a tulaj más. Valamit elfelejthettek ebben a pár évben szerintem, valami nagyon hiányzik. Talán épp a megújulás. A Sláger FM (amit részben szintén ugyanez a csapat készít) sokkal jobb, bár február óta annak se változott szinte semmit a hallgatottsága (igaz, a tavaly ilyenkori Juventusnak kb. duplája).
 #156243  Szerző: noartist

djlacee írta:Még mindig megy a sötét Simi-birodalmas promó? Ultragáz
Az egész rádió az, pedig többször is belehallgatok, hogy hátha majd most megkedvelem, de semmi. Katyvasz, legalábbis az én szememben. Kár volt ezért megvenni ezt a brandet.
 #156239  Szerző: djlacee

Még mindig megy a sötét Simi-birodalmas promó? Ultragáz
 #156234  Szerző: Dawe1797

adam1400 írta:
dkemeny77 írta:Az imént:

Én nem tudok franciául, de Cooky barátom talán majd egyszer megtanít... :troll:
és tényleg :D Atis már most emlitette meg Cookyt harmadjára. :D 1x volt a Yolandánál a Magyaricano :hehe: másodszor pedig a Sexy bitchnél :troll:
Attis tök jófej: "mi nem tiltjuk le más rádiók DJ-inek zenéit, jöjjön egy régi nagy kedvenc, Wawa - Sombrita Lauer és Canard remixében" - mondta múltkor :D
  • 1
  • 931
  • 932
  • 933
  • 934
  • 935
  • 1036