RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#156138  Szerző: mlaszlo

admin írta:
censored írta:Ez a music bogyó szöveg olyan idétlen. :D Miért bogyó? :lol:
Mert szerintük mindenki drogos, aki dance zenét játszik, már a Rise-nál is volt ilyen célozgatás asszem.
Akkor estére ők is a drogos közönséget célozzák meg a DJ Factory-val? Amit pl. Andro mixelt szombat este, azzal büntetni lehet :)
 #156137  Szerző: Milán

admin írta:Wellhello buli, de egy deka Wellhello zenét nem adnak a rádióban. Ezt mi indokolja?
Az más kérdés, hogy Wellhellot nem nyomnak, de a koncert már jóval a Rádió1 indulása előtt le volt kötve, illetve a Plázs oldalán is kint volt. Utólag csatlakozott a Rádió1
 #156135  Szerző: mihalylovics

samsung írta:akkor ki az istennek csinálják azt a bulit,ha a hallgató tábor nem szereti? :lol:
lehet, hogy a célcsoport szereti (ha az a 14 éves p*csákat jelenti)i, de hogy én szívinfarktust kapok tőle, az tutkó. (árnyalja a képet, hogy többször annyi vagyok)
 #156134  Szerző: samsung

akkor ki az istennek csinálják azt a bulit,ha a hallgató tábor nem szereti? :lol:
 #156133  Szerző: mihalylovics

admin írta:Wellhello buli, de egy deka Wellhello zenét nem adnak a rádióban. Ezt mi indokolja?
Az, hogyha adnának, egyből eltűnnék a hallgatótáborból, mint Petőfi a ködben :troll:
 #156129  Szerző: kukac

Dani írta:
admin írta:
censored írta:Ez a music bogyó szöveg olyan idétlen. :D Miért bogyó? :lol:
Mert szerintük mindenki drogos, aki dance zenét játszik, már a Rise-nál is volt ilyen célozgatás asszem.
Bárány Attila a Dance zene által lett országszerte ismert, szomorú, hogy elárulja ezzel azt a zenei stilust, amely által annak idején népszerűvé vált a 2000-es évek elején...
Nekem megvan, amikor funkyt jatszott (dark blue-korszak). 'Sic transit gloria' blah blah...
 #156117  Szerző: Gr3g0ry

noartist írta:
Ezt a költői kérdést már én is feltettem korábban. Tényleg semmi logika benne.
Klasszikust idézve:
Ez kizárt dolog, mert nem tudom.
 #156116  Szerző: noartist

Ezt a költői kérdést már én is feltettem korábban. Tényleg semmi logika benne.
 #156115  Szerző: markfelt

Wellhello buli, de egy deka Wellhello zenét nem adnak a rádióban. Ezt mi indokolja?
  • 1
  • 936
  • 937
  • 938
  • 939
  • 940
  • 1036