RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#118483  Szerző: markfelt

djlacee írta:
adminisztrator írta:
djlacee írta:Ha már így rátértünk a kerékpár témára, elmondanám, ma kerékpározásra volt lehetőségem Győrben, és egy biztos, ha odáig süllyesztik a mi városunk nemlétező kerékpáros infrastruktúráját is, elköltözöm innen. Egyszerűen borzasztó, elsőbbséget adok egy parkolónak, 2-2 percig állok piros lámpánál kereszteződésben, az út kétoldalán egyirányú kerékpárutak, "leállósávval" (tehát osztott bringagyalogok), járdáról le-fel ugrálás, egyszerűen ennél nincs lejjebb.
járj vonattal
városon belül?
igen
 #118482  Szerző: djlacee

adminisztrator írta:
djlacee írta:Ha már így rátértünk a kerékpár témára, elmondanám, ma kerékpározásra volt lehetőségem Győrben, és egy biztos, ha odáig süllyesztik a mi városunk nemlétező kerékpáros infrastruktúráját is, elköltözöm innen. Egyszerűen borzasztó, elsőbbséget adok egy parkolónak, 2-2 percig állok piros lámpánál kereszteződésben, az út kétoldalán egyirányú kerékpárutak, "leállósávval" (tehát osztott bringagyalogok), járdáról le-fel ugrálás, egyszerűen ennél nincs lejjebb.
járj vonattal
városon belül?
 #118480  Szerző: markfelt

járj vonattal
 #118479  Szerző: djlacee

Ha már így rátértünk a kerékpár témára, elmondanám, ma kerékpározásra volt lehetőségem Győrben, és egy biztos, ha odáig süllyesztik a mi városunk nemlétező kerékpáros infrastruktúráját is, elköltözöm innen. Egyszerűen borzasztó, elsőbbséget adok egy parkolónak, 2-2 percig állok piros lámpánál kereszteződésben, az út kétoldalán egyirányú kerékpárutak, "leállósávval" (tehát osztott bringagyalogok), járdáról le-fel ugrálás, egyszerűen ennél nincs lejjebb.
 #118478  Szerző: markfelt

mimi írta:járjatok biciklivel
tovalöködönccel, riksával inkább.
 #118465  Szerző: markfelt

mondjuk a 30-100 az kemény.

tegnap volt kis késés az ezüstparton, de behozta a végére. azaz kelenföldig. tovább nem mentem.
 #118464  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta: bakker, egészen biztos vagyok abban, hogy tegnap még kint volt a máv oldalán, hogy indul mentesítő vonat a sound miatt, igaz, reggel. amikor még mindenki _aznapos_, vagy félholtan pihen. ez azóta nincs kint. lehet, hogy el sem indították?

én mondjuk eddig idén átlagosan 5-10 perces késéseket tapasztaltam a déli parton, az északin meg a desirok halnak meg heti kétszer, de ott se több sztem 15 percnél az átlag.

túlzás nélkül kijelenthető egyébként, hogy a máv szar.. nincs mit szépíteni.
A mai nap akkor kivétel lenne? Jelenleg 30-100 perces késések vannak.

Az északi partra szerintem teljesen fölösleges volt a katica+kék hullám, mivel a desiro teljesen megbízhatatlan, így az egész vonalat teljesen kiszámíthatatlanná teszi. Egy személy vonat kellett volna és nem zónázgatni.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 219