Tegnap délután:
Disclosure - F For You
Lajkó Félix - Mező
Ezek így egymás után.
Disclosure - F For You
Lajkó Félix - Mező
Ezek így egymás után.
kukac írta:Nekem eléggé koncepciótlannak tűnik, nem tudnám felidézni az arculatát. Zeneileg kiszámíthatatlan, iszonyatosan dúrják az új releaseeket, amint megjelenik már rakják is, stílustól függetlenül. Gyakran egymás után többet is, a hallgató sokáig nem találkozik általa ismert zenével. Nincs szűrés hallgatói csoportra, mindent beraknak válogatás nélkül. Kapkodás a műsorszerkezet, átgondolatlan megoldások a zenei szerkesztés rovására. Egy dögös, fiatalos rádió lehetne, de nem az, nem tud az lenni, nem érzik...Azon túl, hogy tökéletesen egyetértek ezzel a véleménnyel, furcsa olvasni, hogy az egyiket azért szapuljátok mert túl hamar, a másikat meg azért mert túl későn kezd el játszani egy új dalt.
kukac írta:Már csak azt kéne megmondanod, hogy ennek ellenére miért olyan fos a Petőfi hallgatottsága, ha már ilyen faszàn tudjàk (veled együtt) hogy mi kell a népnek...Írok én is véleményt: szerintem azért ilyen, mert a "zenék" olyanok amilyenek (inkább nem minősítem), nagyon rétegzene. Kereskedelmiként már rég lehúzhatta volna a rolót. Sőt, még kisebb lenne a hallgatottsága, ha országos szinten nemcsak a Class lenne alternatíva.
adminisztrator írta:Legalább Mária Rádió meg egy free radio is van ottmimi írta:ha ötezerszer mondjátok el itt, hogy mennyire szar minden békéscsabán, akkor se lesz jobbezaz, költözzetek el, pl. innsbruckba.