Nekem akkor van olyan hogy széttörnék valamit amikor bemondják, hogy "hamarosan jön a KIWI" áááááááááááááááááááá

Sakál írta:És mi a különbség a kettő között amúgy?A kecskeméti Gong Rádió nem kapcsolódhatott hálózatba, ezért ott más műsor készül.
pgabor írta:Szerintem ugyanúgy a Gong fogja megpályázni, hiszen újra kiírták, az előző pályázatuk ugyanis valami miatt nem stimmelt alakilag és elmeszelték.Lehetséges, hogy megint megpályázzák, azonban az érdekes, hogy a Gong Rádió nem jöhet VB-vel ide, de a Gong FM (Kecskemét, Nagykőrös) igen.
Ivoa írta:Na, kapott egy újabb frekvenciát a Katrádió/Mária/Lánchíd (nem kívánt rész törlendő):
"A Médiatanács az Mttv. 58. (2) bekezdése, illetve a Pályázati Felhívás 1.10.7.3. pontja alapján a
honlapján és hirdetményi úton 2013. március 29-én közzétett, a Gyömrő 97,2 MHz helyi rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében kiírt Pályázati Felhívásra pályázati ajánlatot benyújtó
Gong Rádió Kft. pályázó pályázati nyilvántartásba vételét megtagadja, tekintettel arra, hogy a
pályázó ajánlata az Mttv. 57. § (2) bekezdés e) pontja, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.6.1. e)
pontja alapján alakilag érvénytelen."
Nem igaz, hogy már ezeknek is kurtítják a hálózatát...
Ivoa írta:Na, kapott egy újabb frekvenciát a Katrádió/Mária/Lánchíd (nem kívánt rész törlendő):
"A Médiatanács az Mttv. 58. (2) bekezdése, illetve a Pályázati Felhívás 1.10.7.3. pontja alapján a
honlapján és hirdetményi úton 2013. március 29-én közzétett, a Gyömrő 97,2 MHz helyi rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében kiírt Pályázati Felhívásra pályázati ajánlatot benyújtó
Gong Rádió Kft. pályázó pályázati nyilvántartásba vételét megtagadja, tekintettel arra, hogy a
pályázó ajánlata az Mttv. 57. § (2) bekezdés e) pontja, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.6.1. e)
pontja alapján alakilag érvénytelen."
Nem igaz, hogy már ezeknek is kurtítják a hálózatát...