RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#122518  Szerző: Mipi

Nekem akkor van olyan hogy széttörnék valamit amikor bemondják, hogy "hamarosan jön a KIWI" áááááááááááááááááááá :hit: :hit: :hit:
 #122499  Szerző: kukac

@Sakál: "Úgy tudom, Szever Pál ott a basszájba, olyan nagyon rossznak akkor nem kéne lennie."
- hadd mentegessem egy kicsit, csak tanácsadó, a döntés, kivitelezés a tulajdonos hatásköre, ő pedig (khmmm...) eléggé szabad felfogással bír a rádiózásról.
 #122498  Szerző: Sakál

Úgy tudom, Szever Pál ott a basszájba, olyan nagyon rossznak akkor nem kéne lennie.
 #122496  Szerző: mihalylovics

Szerintem annyira vészesen nem rossz, bár amikor én hallgatom, nincs retró tarisznya :)
 #122494  Szerző: Zorro90

Amikor ezt írtad, gondolom a Retro tarisznya ment. :wailing:
 #122483  Szerző: noartist

Ami ezen a rádión megy,az valami olyan eszméletlenül ***r,hogy arra nincs szó.Szégyen.
 #121086  Szerző: Wolfman

Sakál írta:És mi a különbség a kettő között amúgy?
A kecskeméti Gong Rádió nem kapcsolódhatott hálózatba, ezért ott más műsor készül.
 #121085  Szerző: Sakál

És mi a különbség a kettő között amúgy?
 #121025  Szerző: mihalylovics

pgabor írta:Szerintem ugyanúgy a Gong fogja megpályázni, hiszen újra kiírták, az előző pályázatuk ugyanis valami miatt nem stimmelt alakilag és elmeszelték.
Ivoa írta:Na, kapott egy újabb frekvenciát a Katrádió/Mária/Lánchíd (nem kívánt rész törlendő):

"A Médiatanács az Mttv. 58. (2) bekezdése, illetve a Pályázati Felhívás 1.10.7.3. pontja alapján a
honlapján és hirdetményi úton 2013. március 29-én közzétett, a Gyömrő 97,2 MHz helyi rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében kiírt Pályázati Felhívásra pályázati ajánlatot benyújtó
Gong Rádió Kft. pályázó pályázati nyilvántartásba vételét megtagadja, tekintettel arra, hogy a
pályázó ajánlata az Mttv. 57. § (2) bekezdés e) pontja, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.6.1. e)
pontja alapján alakilag érvénytelen."

Nem igaz, hogy már ezeknek is kurtítják a hálózatát...
Lehetséges, hogy megint megpályázzák, azonban az érdekes, hogy a Gong Rádió nem jöhet VB-vel ide, de a Gong FM (Kecskemét, Nagykőrös) igen.
 #118664  Szerző: pgabor

Szerintem ugyanúgy a Gong fogja megpályázni, hiszen újra kiírták, az előző pályázatuk ugyanis valami miatt nem stimmelt alakilag és elmeszelték.
Ivoa írta:Na, kapott egy újabb frekvenciát a Katrádió/Mária/Lánchíd (nem kívánt rész törlendő):

"A Médiatanács az Mttv. 58. (2) bekezdése, illetve a Pályázati Felhívás 1.10.7.3. pontja alapján a
honlapján és hirdetményi úton 2013. március 29-én közzétett, a Gyömrő 97,2 MHz helyi rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében kiírt Pályázati Felhívásra pályázati ajánlatot benyújtó
Gong Rádió Kft. pályázó pályázati nyilvántartásba vételét megtagadja, tekintettel arra, hogy a
pályázó ajánlata az Mttv. 57. § (2) bekezdés e) pontja, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.6.1. e)
pontja alapján alakilag érvénytelen."

Nem igaz, hogy már ezeknek is kurtítják a hálózatát...
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 52