RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#135686  Szerző: Glenn

Természetesen nem a taxin van a hangsúly (az csak egy kis szelete a közösségi közlekedésnek), de az is jól mutatja a szakértelmét. Én nem vitatom a jó szándékot, de miért nem a szakmát kérdeztette meg a változtatásokról? Épp ugyanez történt a fővárosi közlekedés egyéb területein is.
Szerintem nincs jelentősége, ki hány éves, a lényeg a végeredmény. Amíg csak annyit tudunk, hogy rosszabb nemigen lehet, felesleges ítélkezni a következő vezető felett.
 #135679  Szerző: markfelt

Pasa írta:
admin írta:a taxi részét nem tudom, biztos szívás volt, de rendszeres tömegközlekedőként erős fejlődést láttam az elmúlt 4 évben, amit a demszky érában el sem lehetett képzelni, most attól tartok, ez megreked, ezért bizony védelmembe veszem.
Az erős fejlődést miért VD-nek tulajdonítod? Ne csak indekszes cikkekből tájékozódj...
mert ismerem az úriembert és a munkásságát. szívét-lelkét beleölte. az indexes cikk csak - részben - alátámasztotta, amit gondoltam-tudtam.
 #135678  Szerző: Csongii

Nem tudom, hogy VD érdeme vagy se, nekem pl. nem az a problémám, hogy őt elteszik onnan, hanem hogy megszüntetik a BKK-t (Bár annyira nem tetszett eredetileg, hogy ilyet létrehoztak, de úgy tűnik, hogy jó és működőképes valami) és a probléma, hogy egy nyugdíj előtt álló emberkét ültetnek oda be. Ez utóbbival szerintem mindenki tisztában van, hogy mi is a probléma. Vannak a nyugdíj előtt állók között is biztosan olyan emberek, akik képesek lennének fiatalosan irányítani az egészet és megfelelő módon fejlesztetni mindent (pl, tájékoztatás, menetrend, stb), de azt hiszem nem ez lesz a szempont most, nagyon nem és ez elég rossz. A Taxis részt nem kommentelem, mert nem utazom vele és nem ismerem, de a villamos, busz és metró ügyekben szerintem megfelelő volt az irány. De mondom, ez saját vélemény.
 #135672  Szerző: Glenn

admin írta:a taxi részét nem tudom, biztos szívás volt, de rendszeres tömegközlekedőként erős fejlődést láttam az elmúlt 4 évben, amit a demszky érában el sem lehetett képzelni, most attól tartok, ez megreked, ezért bizony védelmembe veszem.
Az erős fejlődést miért VD-nek tulajdonítod? Ne csak indekszes cikkekből tájékozódj...
 #135670  Szerző: markfelt

a taxi részét nem tudom, biztos szívás volt, de rendszeres tömegközlekedőként erős fejlődést láttam az elmúlt 4 évben, amit a demszky érában el sem lehetett képzelni, most attól tartok, ez megreked, ezért bizony védelmembe veszem. az a baj, hogy nem látok a feladatra alkalmasabb embert.
 #135669  Szerző: Glenn

Úristen! Nehogy már védelmedbe vedd ezt az emberkét. Havi másfél millióért ötletelgetett összevissza (égszínkék buszok, sárga taxik, felesleges villamosvonalak, biciklimánia, autóparkolók eltüntetése), ő volt a király (legalábbis úgy viselkedett), szakmailag meg egy nagy nulla volt. Most helyreteszi Tarlós a BKK-val együtt. Nagyon helyes! :yes:
 #135667  Szerző: markfelt

djlacee írta:Kiragadom a leglényegtelenebb kérdést:
És most akkor minden eddigi promó anyag, matrica, dizájn, arculat megy a levesbe? Eltűnnek a BKK logók?
szerintem igen, hiszen ezek mind-mind VD közvetlen ötletei voltak. egy marketing szemléletű fiatal helyett egy idős, műszaki szemléletű bácsi veszi át a feladatokat. én nagy leépülésre számítok a promóció, fiatalokat célzó ötletek és akár a szolgáltatási színvonal szintjein is, úgy gondolom, kábé arra a szintre jut majd a budapesti tömegközlekedés, mint 2010 előtt, a tisztán bkv érában, tehát valahol a mahacskala-alma ati tengely környékére.

egyébként több díjat is nyert a bkk, pl. az arculat kapcsán. egészen biztosan színvonalsüllyedés várható. ez már politika: én pont azok miatt bírtam a tarlós-vezetést, amit a bkk közvetlenül, vagy közvetve véghez vitt, igen modern, nyugatias felfogásban, igényesen. más jót nem nagyon tett a pityu-csapat. de csőlátású, posztszoci vénemberekre nincs szükség egy városvezetésben, ahol a rációt és a szakmai szempontokat felülírja a személyes szimpátia/antipátia és a házsárt.
 #135666  Szerző: djlacee

Kiragadom a leglényegtelenebb kérdést:
És most akkor minden eddigi promó anyag, matrica, dizájn, arculat megy a levesbe? Eltűnnek a BKK logók?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 219