djlacee írta:Kiragadom a leglényegtelenebb kérdést:
És most akkor minden eddigi promó anyag, matrica, dizájn, arculat megy a levesbe? Eltűnnek a BKK logók?
szerintem igen, hiszen ezek mind-mind VD közvetlen ötletei voltak. egy marketing szemléletű fiatal helyett egy idős, műszaki szemléletű bácsi veszi át a feladatokat. én nagy leépülésre számítok a promóció, fiatalokat célzó ötletek és akár a szolgáltatási színvonal szintjein is, úgy gondolom, kábé arra a szintre jut majd a budapesti tömegközlekedés, mint 2010 előtt, a tisztán bkv érában, tehát valahol a mahacskala-alma ati tengely környékére.
egyébként több díjat is nyert a bkk, pl. az arculat kapcsán. egészen biztosan színvonalsüllyedés várható. ez már politika: én pont azok miatt bírtam a tarlós-vezetést, amit a bkk közvetlenül, vagy közvetve véghez vitt, igen modern, nyugatias felfogásban, igényesen. más jót nem nagyon tett a pityu-csapat. de csőlátású, posztszoci vénemberekre nincs szükség egy városvezetésben, ahol a rációt és a szakmai szempontokat felülírja a személyes szimpátia/antipátia és a házsárt.