RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#151388  Szerző: oldman

Ma 20 évesek. Boldog Szülinapot nekik!

Azért egy vélemény, ami nem pozitív. Bekapcsoltam, és a zene végén a következő történt:
MV: Jó reggelt!
TEL: Jó reggelt!
MV: Tessék!
TEL: Szeretnék egy zenét kérni!
MV: Születésnapos zenét ugye?
Csak mellékesen, hogy 45 másodperc után esett le, hogy a hallgató a saját szülinapja miatt kért zenét.
Az egész beszélgetésből nem derült ki, hogy melyik rádiót hallgatom. Reggeli műsor révén, talán még egy pontos idő is belefért volna. A következő konf tartalmilag rendben volt, technikailag annyira nem. Vége volt a megszólalásnak, elindult a zene, de közben még ment az aláfestő, amit szépen kiúsztatott a kolléga.
A közlekedési blokk elején elmondta a szignál, hogy mi lesz, ki támogatja. Majd a műsorvezető elkezdte mondani a szlogent. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nem tudják a kollégák, hogy hova készítik a konfot, csak darabra megy.
Egy 20 éves rádióban azért ilyennek nem szabadna lennie.
Az persze megint szubjektív, hogy nem értem minden ennyi kívánságműsor. Lehet reggel kérni, délben, meg azért biztos, ami biztos, este is.
De a legjobban a sporthírek énekes szignál tetszett! :yeah:

Csak azt nem értem, ha egy rádió nem budapesti frekivel rendelkezik, akkor mért kell gyengébbnek lennie. Miért nincs meg az igény a jobbra?
 #151072  Szerző: Gr3g0ry

farkasgabor74 írta:Magánvélemény: Nem értem, hogy szakmailag miért toporog még mindig egy helyben ez a rádió. Pedig most már egy tapasztalt háttérember is besegít. Az "ad-hoc" rádiózás mintapéldája a Gong. Lehet, hogy üzletileg sikeres (ezt hallottam!), de programming, zenei szerkesztés, műsorvezetés, úgy ámblokk arculat terén nem áll össze a "kép". Számomra! Szerintem! Például ott van a "megújult" szignálpark.... Hiába újult meg, ha nem tudják normálisan használni. Sorolhatnám még a hibákat, amelyeket egy hét leforgása alatt rendbe lehetne tenni és így egy sokkal kiegyensúlyozottabb, hallgathatóbb, kitűnő "flow"-val rendelkező rádióadás szólhatna.
Most elviselhető a zenei felhozatal. 8-)
 #150531  Szerző: farkasgabor74

Magánvélemény: Nem értem, hogy szakmailag miért toporog még mindig egy helyben ez a rádió. Pedig most már egy tapasztalt háttérember is besegít. Az "ad-hoc" rádiózás mintapéldája a Gong. Lehet, hogy üzletileg sikeres (ezt hallottam!), de programming, zenei szerkesztés, műsorvezetés, úgy ámblokk arculat terén nem áll össze a "kép". Számomra! Szerintem! Például ott van a "megújult" szignálpark.... Hiába újult meg, ha nem tudják normálisan használni. Sorolhatnám még a hibákat, amelyeket egy hét leforgása alatt rendbe lehetne tenni és így egy sokkal kiegyensúlyozottabb, hallgathatóbb, kitűnő "flow"-val rendelkező rádióadás szólhatna.
 #138315  Szerző: frekivadasz

Üdv az intermodulációt megtapasztalók népes táborában! ;) A megfejtés: 96,5-(104,9-96,5)=88,1
 #138309  Szerző: Kovi02

Kecskeméten a 96,5 96,0 tól-96,8 ig hallatszódik,ráadásul ott van a 88,1-en is.(Ott a Kossuth is hallatszódik gyengén) :shock:
 #137507  Szerző: Kovi02

Akkor másképp fogalmazom:Akkor sose szakad meg,amikor hallgatom. :)
 #137502  Szerző: jimmer

Kovi, olyan dolgokról állítasz valóságost, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal. :gülü2:

A csongrádi is szokott akadozni, aminek az oka a stúdióban van.. nyáron is volt ilyen, felhívtam Jámbor Csabit, újraindította a cuccot és pár perc múlva már jó is volt. :yeah:
 #137416  Szerző: Kovi02

Nem régi szignál volt,hanem már az új szignálparkból való.
A 87,6-ot akkor miről vehetik? Az sose szakad meg. :)
 #137393  Szerző: nemethi1980

Kovi02 írta:Névváltás lesz? Az előbb a 88,7en hallottam egy "Rádió Gong"os szignált.
Ráadásul naponta sokszor szakad meg az adás,percek múlva jön vissza,a 88,7 és a 99,6 esetében.Érdekes, a 87,6 eddig sose szakadt meg.
Dehogy lesz névváltás. Nemrég vezették be a Gong Fm nevet, még azt sem szokták meg a hallgatók, valószínű, véletlenül behúztak egy régi szignált. De, ahogy hallom a műsort, mintha a '90-es években rádióznának, mekegés, makogás, egy-két dj veszi komolyan, hogy egy Duna-Tisza közi rádióban szólhat, a többi magasból tesz rá. Élvezhetetlen...
Az elhalkulások lehet, hogy a műholdas "átvitel" miatt vannak.
 #137380  Szerző: Kovi02

Névváltás lesz? Az előbb a 88,7en hallottam egy "Rádió Gong"os szignált.
Ráadásul naponta sokszor szakad meg az adás,percek múlva jön vissza,a 88,7 és a 99,6 esetében.Érdekes, a 87,6 eddig sose szakadt meg.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 52