Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
Ati7 írta: Budapesttől-SzegedigAz jó,hogy ezt ismételgetik,Bp-n egész jól,hallgathatóan szól,de Szeged és környékén be se jön(se a 87,6 se a 88,7 még a 99,6!! szól valamennyire)
Kovi02 írta:Azthiszem 87.6,93,6, és olykor a 96.5.
Itt is. ( 87,6 99,6 88,7)
Gr3g0ry írta:Itt is. ( 87,6 99,6 88,7)nemethi1980 írta:Megerőltettem magam és belehallgattam a megújulásba. A szignálok megújítása jobbat tett nekik, ez egyértelmű. A zene katyvasz volt, ismeretlen, néha club, néha pop, majd rock, össze vissza. A műsorvezetőknek pedig valaki állítsa már be a mikrofon processzort, mert borzalmas. A keverések jók voltak. Kb 40 percet hallgattam, elég volt egy időre. Ha kapnának egy konkurenciát Kecskeméten, igen nagy bajban lennének rövid időn belül, és talán akkor késztetve lennének az újításokra. Addig nem fognak.7 frekvencián szólnak(ide is elhallatszik 2-3 helyről akár) szóval magasról....
nemethi1980 írta:Megerőltettem magam és belehallgattam a megújulásba. A szignálok megújítása jobbat tett nekik, ez egyértelmű. A zene katyvasz volt, ismeretlen, néha club, néha pop, majd rock, össze vissza. A műsorvezetőknek pedig valaki állítsa már be a mikrofon processzort, mert borzalmas. A keverések jók voltak. Kb 40 percet hallgattam, elég volt egy időre. Ha kapnának egy konkurenciát Kecskeméten, igen nagy bajban lennének rövid időn belül, és talán akkor késztetve lennének az újításokra. Addig nem fognak.7 frekvencián szólnak(ide is elhallatszik 2-3 helyről akár) szóval magasról....
oldman írta:Csak azt nem értem, ha egy rádió nem budapesti frekivel rendelkezik, akkor mért kell gyengébbnek lennie. Miért nincs meg az igény a jobbra?Ez egyáltalán nem így van, hogy nincs igény a jobbra! Igény igenis van, Kecskeméten is, Nyíregyházán is (ne feledjük: a Sunshine reggeli műsora Rádiós Korrektúra díjas), meg Sopronban is. A kérdés, hogy ki és hogyan elégíti ki azt. A szegedi Rádió 88-ról sokáig tartották, hogy a legjobban összerakott vidéki rádió (azóta valljuk be, sokan felzárkóztak...), ami formátumát, arcuatát tekintve egy az egyben mehetett volna országosra, ügyeletes kommersz Danubiusnak. A helyi sajátosságaival, hibáival együtt egy szerethető, igazi szegedi produktum. Az Amadeus Szolnokon olyan hiánypótló adó, amelyet úgyszintén hallgatna fél Budapest, ha ott kaptak volna frekvenciát. Kommersz a kínálata és "kommerszül is jól összerakott" adó: az űr, amit kitölt már csak akkor lenne nagyobb, ha még nagyobb városban szólna. A kérdés szerintem inkább az, hogy veszi-e a fáradságot (és a pénzt) a rádió, hogy törődjön a megjelenésével és jól pozicionálja magát. Ez meg változó, de a legnagyobb rosszindulattal sem jelenthető ki, hogy egy rádió szükségképpen sz_r, mert vidéki.