Valószínűleg már májusban kiderül, de addig kár agyalni.
admin írta:Na ne offoljunk. Állítólag nemcsak egy frekvencia lesz.Hogy miiiii?

admin írta:Na ne offoljunk. Állítólag nemcsak egy frekvencia lesz.Hogy miiiii?
Dawe1797 írta:Hát magától nem is...Butters írta:Hogy érted, hogy nem lesz verseny? A Music lehúzza a rolót, vagy mi? Nem hinném...Dawe1797 írta:Véleményem szerint érdekes verseny fog kialakulni a budapesti rádiós piacon, ha a Rádió 1 tér vissza (a Music FM-re gondolok mint vetélytárs)Verseny? Ennyire naiv vagy?
Music FM Nyerges/Simicska tulajdon
96.4 pedig Vajna apóhoz tartozik
Nem nagyon lesz itt verseny...
Butters írta:Hogy érted, hogy nem lesz verseny? A Music lehúzza a rolót, vagy mi? Nem hinném...Dawe1797 írta:Véleményem szerint érdekes verseny fog kialakulni a budapesti rádiós piacon, ha a Rádió 1 tér vissza (a Music FM-re gondolok mint vetélytárs)Verseny? Ennyire naiv vagy?
Music FM Nyerges/Simicska tulajdon
96.4 pedig Vajna apóhoz tartozik
Nem nagyon lesz itt verseny...
Dawe1797 írta:Véleményem szerint érdekes verseny fog kialakulni a budapesti rádiós piacon, ha a Rádió 1 tér vissza (a Music FM-re gondolok mint vetélytárs)Verseny? Ennyire naiv vagy?
szabogabor10 írta:Átírtam, köszi a "helyreigazítást".Gr3g0ry írta:A nevéből kiindulva szerintem mintha a sokak által kedvelt 91.9-et akarják feléleszteni.Gondolom a 92,9-re gondolsz. Nem biztos még, hogy DJ FM lesz a radió neve.
Gr3g0ry írta:A nevéből kiindulva szerintem mintha a sokak által kedvelt 91.9-et akarják feléleszteni.Gondolom a 92,9-re gondolsz. Nem biztos még, hogy DJ FM lesz a radió neve.