mlaszlo írta:Akkor én úgy döntöttem megszólalokadmin írta:Mostanában alig kapcsolok el, olyan jó lett zeneileg. A műsorrenden is ideje lenne finomítani, pl. a hajnali 5-ös magyar zenei óra szerintem totál felesleges, irritáló. És nem tudok hova menekülni, mert mindenhol magyar óra megy.Nekem a korábbi Petőfi nem jött be, de mostanában én is többet hallgatom. Jó ez a zenei irány, csak a magyar órák nem kellenének, főleg hogy az ott játszott számok közül elég sok az elvont, alternatív, ami kilóg nagyon a többi zene közül.
A Petőfi Extra és a Személyes ügy létjogosultságát nem vitatom, de este nem ártana szerintem egy pörgősebb - nem feltétlenül dj mixes - műsor. A Zónát és az Elevent viszont nem nagyon csípem. Főleg pénteken fura az Eleven a warm up műsor és a mix közt. Egy vasárnap esti, heti egyórás magazinként príma lenne.
És mintha javult volna a műsorvezetők hangja.
Mi lenne, ha:
20:00-22:00 - a szokásos rotáció + egy pörgős mv, mint péntek-szombaton (hallgatói üzenetekkel akár)
22:00-23:00 - Petőfi DJ - egyórás mixműsor minél populárisabb zenékkel, szélsőségek nélkül
23:00-00:00 - Petőfi Extra
00:00-05:00 - Éjszaka Petőfivel
05:00-06:00 - Személyes ügy
- péntek-szombaton Petőfi Extra nélkül, helyette plusz egy óra DJ
- vasárnap 8-tól 2 órás Kultúrfitnesz, 10-től Akusztik, 11-től Eleven?
Reggeli mv.-k: nálam eddig Szili és Harsányi Levente viszi a pálmát, ők ketten, akár Buda Marcival kiegészítve igen jók lennének, szerintem számszerűsítve is szép eredményt hoznának.
Ha nagy a háborgás a Facebookon, akkor azt meg érdemes letojni, egy részük majd megszokja, másik részüknek meg úgyse felelne meg a mainstream Petőfi.
Egyébként egyre kevesebb az értékelhetetlen magyar zene is, alakul ez. Kívánságműsor meg sose legyen. Ezt kérem a nyúltól.
A selector nem tetszik még hétvégén, nekem az sem illik a mostani zenei vonalhoz.
Estére pedig tényleg jó lenne egy alap zenei kínálatot játszó rádió, mert mindenhol DJ és dance irányvonal megy vagy beszélgetős műsor.

Én jobban szeretem a magyar zenéket, mint a külföldieket (mert ez az anyanyelvem, és nekem az kiábrándító, hogy sok előadó angolul énekel, kivételt képeznek ez alól a folk zenei stílus), de van amit szívesen hallgatok a mainstream zenék közül és külföldi az Robin Schulz, és Lost Frequencies, mert adnak valami újat az elektronikus zenékhez és még VekonyZ (Vékony Zoltán) munkásságát is csípem, aminek szerintem szintén beleillik a MR2 (későbbiekben: régi zenei stílust jellemző szavam) zenei világában, mint amit a Petőfi (Későbbiekben: az új mainstream stílust jellemző szavam) csinál... Többek között a Selektor az egyik kedvenc műsorom a mai napig, aztán nem tudom mi történt a vadonat c. műsorral...
Szóval egy szónak is száz a vége, én egy héten 26 órát hallgatom a Petőfit. Mellesleg ha már magyar rádióról van szó, akkor legyenek magyar zenék is benne, még ha nem is főműsoridőben... Nem vagyok egy lelkes ,,hungarista", de úgy gondolom, ha magyarország közszolgálati rádiója játszik zenét... legalább annyi legyen benne, hogy ad egy órát a magyar zenéknek. (de Rúzsa Magdi Április c. nótájától már ki vagyok akadva. #Játsszák minden nap délelőtt 10 órától éjfélig, akkor úgy sem hallgatom - ha olvassa a zenei szerkesztő ezt a fórumot#)
Azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.
(Douglas Adams)
YouTube csatornám
FM DX Csabrendek: http://altermanus.ddns.net/
(Douglas Adams)
YouTube csatornám
FM DX Csabrendek: http://altermanus.ddns.net/