frekivadasz írta:Ugye? http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic ... 20#p152938Elolvastam, teljesen egyetértek!
Egyszerűen képtelen vagyok hallgatni. Az első szó ami eszembe jut: homály.
--
Pontosítok: amit hallok, az valóban a homály, egy merőben maszatos, összemosott, döglött hangkép, visszhangos, agyonnyomott, se igazi magasa, se igazi mélye, nem ütnek a mélyek (!!!), hullámzik a hang - "vurslis"-élmény ("az én paradicsom" sziszegős magasai folyamatosan kitartva a legvégéig ugyanazzal a hangerővel, csipa alig tud kiénekelni a gitár mögül). Átnyomom a Class-ra, hát az klassz is (klasszisokkal jobban szól, "hoola-hoop - dinamikus, van magasa, igazi mélye, nem pumpál (annyira)) ebben van dögösség, a petőfi pedig agyoncsapott. (most itt is jön egy hooligans (igaz, ez nem egy agyon masterelt lotfi begi remix), de itt hallhatóan az arányok rendben vannak, minden hangszer a saját szintjén marad, a vokál tiszta, nem lüktet.)
Petőfi: uptown funk - brühühűűűű, ezt a jól szóló dalt így elkúrni, nincs mély, a leütéseknél csak mosott középtartományú csattogások jelzik a dob helyét (tsu - tsi, tsu - tsi), ezek ugyanolyan hangosan szólnak mint az énekes, a szinti leüvölt mindent
elkapcsolatm...