RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#153812  Szerző: Csongii

kukac írta: Ez photoshop :)
Jaaaa. :lol: :lol:
 #153810  Szerző: Attis

kukac írta:
Richmonde írta:Mióta számított a közrádióban, hogy mennyien és kik hallgatják? Gyakorlatilag nem érdeke a teszt, ha nem tetszik, nem hallgatod, a pénz egyébként is megvan. Megjegyzem az alter vonalnál sem volt teszt, de miért is lett volna? Tizenkilencre lapot húznak? Hátaztán! Persze szakmailag én biztosan nem engedném meg ezt a katyvaszt, sőt, ha ekkora frekicsomag van a birtokomban, akkor mindent elkövetnék, hogy hallgatót szerezzek, de nem így mindent bele alapon az biztos.
Rendben, de akkor mégis mi a cél? Vagy csak úgy rádiózgatunk bele a világba, csak azért mert éppen úszkálunk a közpénzben? :)
Én nagyon reménykedem, hogy a Petőfiből sikerül a mostani (átmeneti?) állapotból egy klassz rádiót összehozni... Novemberben meglátjuk.
 #153807  Szerző: kukac

Csongii írta:
kukac írta:
frekivadasz írta:Ehhez mit szólnátok? :)

Kép
Klassz! :) bár ez biztos elvérzés lesz, mert az "ő"-karakter megjelenítésére nincs felkészülve a készülékek 101%-a...
Ránézésre rövid ö lett belőle, azzal meg talán elbírnak a készülékek. :)
/Egyébként kissé hülyén néz ki, hogy 1 pixellel magasabb az ö betű, mint az e, vagy az i-nél is van 1 üres pixel a pont és az i alapja közt. Ez így nagyon hülyén hangzik!? :D /
Ez photoshop :)
 #153804  Szerző: Csongii

kukac írta:

Kép
Klassz! :) bár ez biztos elvérzés lesz, mert az "ő"-karakter megjelenítésére nincs felkészülve a készülékek 101%-a...
Ránézésre rövid ö lett belőle, azzal meg talán elbírnak a készülékek. :)
/Egyébként kissé hülyén néz ki, hogy 1 pixellel magasabb az ö betű, mint az e, vagy az i-nél is van 1 üres pixel a pont és az i alapja közt. Ez így nagyon hülyén hangzik!? :D /
 #153794  Szerző: kukac

ja, sokkal jobban szól! végre. még messze nem egy classfm, de nem liftezik már (hangosságra (itu bs.1170) még alatta van)
 #153793  Szerző: kukac

Kép
 #153788  Szerző: kukac

mikrofonos írta:Szerintem a "vajnaefem" is - mondjuk úgy - kormányközeli rádió lesz. Akárcsak az egész közmédia.
Majd megegyeznek, hogy melyik milyen legyen. Övék az országos placc. Más nincs.....
haj, ha ez így megy, akkor meg mire fel ez a kapálódzás?!...
 #153787  Szerző: kukac

mikrofonos írta:Van ott elég hallgató, napi 8-900 ezer, hiszen a lefedettség kiváló, választék pedig alig. Lehet, hogy ez a magyarázat a "vegyes" zenei kínálatra. Én ma délután mindenesetre itt Németországban is őket hallgattam, mert szeretem a TOP 30-at.
egy dolog a lefedettség, a másik pedig a hallgatottság. utóbbiban nem nagyon jeleskedik a petőfisándor-fm. lehet hogy éppen a vegyes zenei kínálat az oka?
 #153785  Szerző: kukac

Richmonde írta:Mióta számított a közrádióban, hogy mennyien és kik hallgatják? Gyakorlatilag nem érdeke a teszt, ha nem tetszik, nem hallgatod, a pénz egyébként is megvan. Megjegyzem az alter vonalnál sem volt teszt, de miért is lett volna? Tizenkilencre lapot húznak? Hátaztán! Persze szakmailag én biztosan nem engedném meg ezt a katyvaszt, sőt, ha ekkora frekicsomag van a birtokomban, akkor mindent elkövetnék, hogy hallgatót szerezzek, de nem így mindent bele alapon az biztos.
Rendben, de akkor mégis mi a cél? Vagy csak úgy rádiózgatunk bele a világba, csak azért mert éppen úszkálunk a közpénzben? :)
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 625