RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154017  Szerző: Dani

tomee írta:Kövezzetek meg, de én a tegnapi napig bezárólag komolyan elhittem kb. 8-9 hónapon keresztül, hogy itt valami "atom durva király" rádió lesz, és ezt azt a várakozásomat pont azzal nyírták ki, hogy R1-nek jelentették be. :D
Én se értem, hogy miért pont a Rádió1 brandet kell újraéleszteni, ennyire nincs új a nap alatt? Vagy legalább a Roxy lenne, de semmiképpen nem ez az erőltetett, százszor lerágott csont kellene szerintem 2016-ban a rádióhallgatóknak.
 #154005  Szerző: tomee

Kövezzetek meg, de én a tegnapi napig bezárólag komolyan elhittem kb. 8-9 hónapon keresztül, hogy itt valami "atom durva király" rádió lesz, és ezt azt a várakozásomat pont azzal nyírták ki, hogy R1-nek jelentették be. :D
 #153993  Szerző: BroCreSt

"Atom durva király rádió lesz."
Erre kíváncsi leszek.
Meg hogy:
"Pont annyi zene lesz, amivel a leghallgatottabb lesz."
 #153989  Szerző: Gr3g0ry

Bár ilyen egyszerű lenne....
 #153987  Szerző: tomee

LuciFerko írta: Szerintem a jövőben várható egy Roxy IS.
Ebben azért momentán nem sok rációt látnék. :)
 #153985  Szerző: LuciFerko

tomee írta:
Gr3g0ry írta:
tomee írta:Mondjuk azt a részét még mindig nem értem, hogy megszerezték a Roxy-t, mint nevet (vélhetően fizettek érte) és most elteszik talonba, de legalább nem másé?
Az hogy bejelentették nem jelenti azt hogy már megkapták,várni kell arra hogy jóváhagyják-e.

Amúgy halkan megjegyzem hogy a "deejay"-t jogvita,elutasítás nélkül megkaphatták volna.
Azt a részét értem, de előtte nyilván a tulajdonukba került maga a név, amit így már más nem használhat (!), ők meg már nyilvánvalóan nem fogják, független attól, hogy sikerül-e bejegyeztetniük vagy sem.

Illetve, hogy Bárány Attilának milyen elhatározásból lett "Roxy Radio" megjelölve, mint munkahely....? Pár napja még ők sem tudták biztosan?
Szerintem a jövőben várható egy Roxy IS.
 #153980  Szerző: kukac

szabogabor10 írta:
kukac írta:A 40% magyar zenei arány cuki lesz.
Csak nehogy petőfis zenékkel teljesítsék...
A Music FM-en 1-2 kivétellel nem szoktam elkapcsolni magyar zene alatt.

Kép
"majd fogsz fiatal barátom...majd fogsz!..."
 #153979  Szerző: szabogabor10

kukac írta:A 40% magyar zenei arány cuki lesz.
Csak nehogy petőfis zenékkel teljesítsék...
A Music FM-en 1-2 kivétellel nem szoktam elkapcsolni magyar zene alatt.
 #153977  Szerző: kukac

A 40% magyar zenei arány cuki lesz.
  • 1
  • 1016
  • 1017
  • 1018
  • 1019
  • 1020
  • 1044