Kár, hogy a Radio Face-t senki nem akarja feltámasztani!  
  De ez már itt OFF.

Radio Deejay Forever!

admin írta:Túlkombinálod.Én ezeket a dolgokat értem. Ugyanakkor azt látom, hogy maga a tény miatt, hogy Rádió1-ként indul, egyfajta alapvetésnek van véve, hogy ez ugyanazzal a McFly-féle patikamérlegen kimért precizitással fog felépülni és működni, mint annak idején. Elméletileg "ugyanazzal a csapattal" indul oké, de már afelől is vannak kétségeim, hogy egyáltalán képesek lesznek ugyanazt a csapatot összeverbuválni. Eleve a lemezlovasok közül hárman maradtak az eredeti csapatból, akik onnan kiváltak már régen túlnőttek a Disco's Hit világán, producerkednek, nemzetközi szinten tudnak ismertséget szerezni stb. A többiek közül és a volt vezetőségből jó néhányan a Slágeren vannak...
Az utóbbi pedig - hogy nappal lemezlovasok játszanak egy rádióban - nem fejlődés, vagy a világ változása, hanem egy másik célcsoport és másik formátum.
Mellesleg délutáni, késő esti drive time mix biztosan lesz a R1-en is, mint régen, de az más.
Aztán különösebben lebecsülni vagy túlértékelni Bárányék szerepét meg szerintem teljesen felesleges ebben a történetben.
Ja, és ki mondta, hogy Metzkerék, Begiék a R1-hez "igazolnak"? Nem kizárt persze, de igazolhatnak akár a Petőfihez is, nem? Vagy akár abba is hagyhatják a rádiózást.
tomee írta:Némi utánagondolás után én nem hiszem, hogy Bárányék annyira marginális tényezők akarnak lenni ebben az egészben, mint annak idején voltak. Az, hogy a törzshallgatók megtartása miatt még esténként is kötelező jelleggel be kelljen szúrni egy Maroon 5 dalt két mix közé manapság már nincs.Ó, dehogynincs. Valójában az a trend - és az lenne helyes egy ilyen rádióban - hogy eleve pénteket és szombatot kivéve nem lenne mix, másrészt amikor van, akkor ia az alap rotációnak kellene mennie mondjuk 20 perces szettekben.
tomee írta:Nekem amúgy a fejlemények után inkább tűnik úgy, hogy egyfajta Music FM copy lesz (már ha tényleg átcsábítottak annyi dj-t), mint régi Rádió1-es utánérzés. Eleve ott a tény, hogy Bárányék arcukat adták, és úgy harangozták be az előkészületeiket videóikban, mintha egyfajta saját projekt lenne. Mintha a Disco's Hit-ből nőne ki egy rádió...Túlkombinálod.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján legalábbis úgy tűnik, hogy manapság már egyáltalán nem versenyhátrány, ha lemezlovas orientált egy rádió. Pár évvel ezelőtt a Rádió 1-en egy dance zenét nem lehetett kérni a kívánságműsorban, mert "majd este 8-tól indul a Disco's Hit), mostanság meg már ott tartunk, hogy dj-k játszanak fényes nappal délelőtt élőben egy stúdióban.
Gr3g0ry írta:Vajon milesz a pécsivel összefogják kapcsolni és megint hálózatosként fognak "muzsikálni"?A Radiosite-os cikk szerint nagy a valószínűsége annak, hogy a pécsit átnevezik.
Van valami jele egyébként(pl.:promóció)?
Attis írta:ezt fejtsd ki egy kicsit bővebben, mert nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik, ahogy engem akarsz cáfolni, közben pedig ugyanarról beszélsz amiről én is.már elnézést, te egy rádiót a neve, vagy a programja miatt hallgatsz?A hozzászólásod további részével nem tudok kötekedni. De ezzel a mondattal igen.
Lesz újra Rádió1... Oda fognak kapcsolni a hallgatók, de hogy ott is ragadnak-e?
És akkor már ott tartunk, mint amit adminnal "vitáztatok"...
már elnézést, te egy rádiót a neve, vagy a programja miatt hallgatsz?A hozzászólásod további részével nem tudok kötekedni. De ezzel a mondattal igen.