RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#154785  Szerző: markfelt

"évek óta nem jutok dűlőre,
nem tudom miért para,
hogy nincs lehajtva az ülőke"

Milyen jó lenne, ha ezeket a selejt szarokat soha a büdös életben nem kéne többet hallani FM rádión.
 #154783  Szerző: markfelt

http://index.hu/kultur/media/2016/05/27 ... petofinel/

Az ok, hogy PR-dumák, de:

nem lesznek tömeges kirúgások -- tippem szerint lesznek (majd ma kiderül)
nagyon sok lesz a magyar zene -- tippem szerint nem lesz nagyon sok a magyar zene
nem versenyeznek a kerrádiókkal, nem érdeklik őket a reklámok -- tippem szerint versenyeznek a kerrádiókkal majd, és érdeklik őket a reklámok is
Buda Marci lesz délután -- úgy tudom, balhéKA van bent, és nem lesz Buda Marci egyáltalán a Petőfin, de írják még le párszor, hogy ott lesz, ez akkor sincs így. :D
 #154744  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:"A rádió célcsoportja a 18-49-es korosztály, kiemelten a huszon- és harmincévesekkel, vélhetően Adult CHR formátummal, ami a CHR (Contemporary Hit Radio) egy nagyobb, nem kizárólag urbánus vételkörzetben használható, fiatalos, de sokkal változatosabb variánsa."
forrás
- ez egy kicsit zavaros nekem, de biztosan csak en vagyok igy ezzel.
Mi a zavaros benne?
Az egész. Nem úgy tűnik mint akik pontosan tudják, mit is akarnak igazából.
 #154740  Szerző: markfelt

kukac írta:"A rádió célcsoportja a 18-49-es korosztály, kiemelten a huszon- és harmincévesekkel, vélhetően Adult CHR formátummal, ami a CHR (Contemporary Hit Radio) egy nagyobb, nem kizárólag urbánus vételkörzetben használható, fiatalos, de sokkal változatosabb variánsa."
forrás
Mi a zavaros benne?
 #154739  Szerző: Chucky

Attól tartok hosszú évek után el kell tekernem a konyhai rádiót a Petőfiről... :S
Hogy hova, azt még nem tudom. :o

Ez a napokban hallható ClassFM feeling is már kiverte a biztosítékot...
 #154737  Szerző: kukac

"A rádió célcsoportja a 18-49-es korosztály, kiemelten a huszon- és harmincévesekkel, vélhetően Adult CHR formátummal, ami a CHR (Contemporary Hit Radio) egy nagyobb, nem kizárólag urbánus vételkörzetben használható, fiatalos, de sokkal változatosabb variánsa."
forrás
  • 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 625