RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#154785  Szerző: markfelt

"évek óta nem jutok dűlőre,
nem tudom miért para,
hogy nincs lehajtva az ülőke"

Milyen jó lenne, ha ezeket a selejt szarokat soha a büdös életben nem kéne többet hallani FM rádión.
 #154783  Szerző: markfelt

http://index.hu/kultur/media/2016/05/27 ... petofinel/

Az ok, hogy PR-dumák, de:

nem lesznek tömeges kirúgások -- tippem szerint lesznek (majd ma kiderül)
nagyon sok lesz a magyar zene -- tippem szerint nem lesz nagyon sok a magyar zene
nem versenyeznek a kerrádiókkal, nem érdeklik őket a reklámok -- tippem szerint versenyeznek a kerrádiókkal majd, és érdeklik őket a reklámok is
Buda Marci lesz délután -- úgy tudom, balhéKA van bent, és nem lesz Buda Marci egyáltalán a Petőfin, de írják még le párszor, hogy ott lesz, ez akkor sincs így. :D
 #154744  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:"A rádió célcsoportja a 18-49-es korosztály, kiemelten a huszon- és harmincévesekkel, vélhetően Adult CHR formátummal, ami a CHR (Contemporary Hit Radio) egy nagyobb, nem kizárólag urbánus vételkörzetben használható, fiatalos, de sokkal változatosabb variánsa."
forrás
- ez egy kicsit zavaros nekem, de biztosan csak en vagyok igy ezzel.
Mi a zavaros benne?
Az egész. Nem úgy tűnik mint akik pontosan tudják, mit is akarnak igazából.
 #154740  Szerző: markfelt

kukac írta:"A rádió célcsoportja a 18-49-es korosztály, kiemelten a huszon- és harmincévesekkel, vélhetően Adult CHR formátummal, ami a CHR (Contemporary Hit Radio) egy nagyobb, nem kizárólag urbánus vételkörzetben használható, fiatalos, de sokkal változatosabb variánsa."
forrás
Mi a zavaros benne?
 #154739  Szerző: Chucky

Attól tartok hosszú évek után el kell tekernem a konyhai rádiót a Petőfiről... :S
Hogy hova, azt még nem tudom. :o

Ez a napokban hallható ClassFM feeling is már kiverte a biztosítékot...
 #154737  Szerző: kukac

"A rádió célcsoportja a 18-49-es korosztály, kiemelten a huszon- és harmincévesekkel, vélhetően Adult CHR formátummal, ami a CHR (Contemporary Hit Radio) egy nagyobb, nem kizárólag urbánus vételkörzetben használható, fiatalos, de sokkal változatosabb variánsa."
forrás
 #154735  Szerző: bd95

Harsányi és Peller a Talpra Magyar!-ban? Huuujujuj lesz ám lázadás a hallgatók körében - joggal. Az, hogy amikor Harsányi Levi helyettesítette Buda Marcit, és nem múlt el nap, hogy ne lenne legalább 10 "Mikor lesz már végre megint Marci?" jellegű komment, szerintem egy kicsit gyanús lehetett volna az illetékeseknek. Kár :(
  • 1
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 627