Hihetetlen, hogy mennyit képesek vagytok rugózni ezen a mikor indul témán. Elindul majd akkor, amikor....

djlacee írta:Feltételezem arra gondolnak, hogy például a Rádió Rocknál is volt visszaszámláló, de emlékeim szerint a Music FM-nél is megvolt a konkrét dátum, idő, hogy mikor indul.Pár kommentel hátrébb írtam, hogy az miért faszság.
janos01 írta:Mi a francot kéne beharangozni? Engedjük már el ezt a témát!admin írta:De akkor hol a nagy "beharangozás"? Ha holnap indulnának, ma már szerintem ki kéne rakniuk valamit...janos01 írta:Én sem, hisz semmi hír. A jövö héten szerintem biztos hogy fognak."Szerintem" meg menni fog az az adó már előbb is.
admin írta:De akkor hol a nagy "beharangozás"? Ha holnap indulnának, ma már szerintem ki kéne rakniuk valamit...janos01 írta:Én sem, hisz semmi hír. A jövö héten szerintem biztos hogy fognak."Szerintem" meg menni fog az az adó már előbb is.
janos01 írta:Én sem, hisz semmi hír. A jövö héten szerintem biztos hogy fognak."Szerintem" meg menni fog az az adó már előbb is.
admin írta:Meglátjuk.szabogabor10 írta:Nem nagyon hiszem, hogy a hétvégén már indulnánakNem?
szabogabor10 írta:Nem nagyon hiszem, hogy a hétvégén már indulnánakNem?