RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154818  Szerző: BroCreSt

Jozsfm964 írta:Hamvai PG FB Fan page-én egyik hozzászóló írta, hogy hétfőn fognak indulni. Ami azt illeti ez elég valószínű, mert az egyik országos közszolgálati adó, akkorra tervezi a műsorát átrendezni ami most elég rendesen R1 copy. Szóval fülelni ér! :)))
Hol van az a hsz?
 #154816  Szerző: Jozsfm964

Hamvai PG FB Fan page-én egyik hozzászóló írta, hogy hétfőn fognak indulni. Ami azt illeti ez elég valószínű, mert az egyik országos közszolgálati adó, akkorra tervezi a műsorát átrendezni ami most elég rendesen R1 copy. Szóval fülelni ér! :)))
 #154814  Szerző: BroCreSt

dkemeny77 írta:
Csongii írta:Hihetetlen, hogy mennyit képesek vagytok rugózni ezen a mikor indul témán. Elindul majd akkor, amikor.... :unott: :unott:
Így van. A "sztéjsönvojsz"-ról pedig szíveskedjen már leakadni egyik másik T. kommentelő. :gülü2:
:lol: :lol: :lol:
 #154813  Szerző: dkemeny77

Csongii írta:Hihetetlen, hogy mennyit képesek vagytok rugózni ezen a mikor indul témán. Elindul majd akkor, amikor.... :unott: :unott:
Így van. A "sztéjsönvojsz"-ról pedig szíveskedjen már leakadni egyik másik T. kommentelő. :gülü2:
 #154811  Szerző: Csongii

Hihetetlen, hogy mennyit képesek vagytok rugózni ezen a mikor indul témán. Elindul majd akkor, amikor.... :unott: :unott:
 #154809  Szerző: asr27

Bezzeg amikor talk vagy vallási rádió indult, akkor nem volt ekkora "izgalom".. :troll:
 #154808  Szerző: markfelt

djlacee írta:Feltételezem arra gondolnak, hogy például a Rádió Rocknál is volt visszaszámláló, de emlékeim szerint a Music FM-nél is megvolt a konkrét dátum, idő, hogy mikor indul.
Pár kommentel hátrébb írtam, hogy az miért faszság.
 #154805  Szerző: djlacee

Feltételezem arra gondolnak, hogy például a Rádió Rocknál is volt visszaszámláló, de emlékeim szerint a Music FM-nél is megvolt a konkrét dátum, idő, hogy mikor indul.
 #154804  Szerző: markfelt

janos01 írta:
admin írta:
janos01 írta:Én sem, hisz semmi hír. A jövö héten szerintem biztos hogy fognak.
"Szerintem" meg menni fog az az adó már előbb is.
De akkor hol a nagy "beharangozás"? Ha holnap indulnának, ma már szerintem ki kéne rakniuk valamit...
Mi a francot kéne beharangozni? Engedjük már el ezt a témát!
 #154803  Szerző: janos01

admin írta:
janos01 írta:Én sem, hisz semmi hír. A jövö héten szerintem biztos hogy fognak.
"Szerintem" meg menni fog az az adó már előbb is.
De akkor hol a nagy "beharangozás"? Ha holnap indulnának, ma már szerintem ki kéne rakniuk valamit...
  • 1
  • 972
  • 973
  • 974
  • 975
  • 976
  • 1021