RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155419  Szerző: asr27

szabogabor10 írta:Azért így lehet érdemesebb lett volna a Roxy-t visszahozni...
A név nem jelent semmit. Lehet, hogy ha Roxy néven indult volna, akkor is ilyen gagyi zenék szólnának.
Mindenesetre, számomra elég nagy csalódás, bár gondoltam, hogy nem lesz egy igazi pörgős Dance/House rádiónk most sem, de azt nem hittem, hogy ennyire le lesznek maradva még a Music FM-hez képest is!
Szóval én maradok a Music FM-nél, max a DJ Factory-t fogom hallgatni ezen a Gagyi 1-en, ahol csak igazi lejárt sláger megy.
 #155418  Szerző: szabogabor10

Azért így lehet érdemesebb lett volna a Roxy-t visszahozni...
 #155417  Szerző: asr27

Nagy szar. ráadásul az"igazi mai slágerek" többsége tavalyi lejárt lemez és szinte egy pörgősebb zene sincs köztük. túl sok az R&B és a pop. :oops:
 #155416  Szerző: samsung

szerintem ezt kár ds-nek nevezni :D köze nincs hozzá
 #155415  Szerző: szabogabor10

Eléggé felpuhult (még jobban) a DS. Kívánságműsor velük? Ajjaj.
 #155414  Szerző: zenefalo

Azért az fura, hogy fiataloknak szól a rádió, de nincs hivatalos online stream a kezdetektől! A Rádió Rock simán megcsinálta! :x
 #155412  Szerző: samsung

zeneileg sztem elég puding,ilyen tájba cooky jobb zenéket tol :D
 #155411  Szerző: kukac

oldman írta:Ebből is hallatszik, hogy nem a Petőfi az ellenfél, főként mert ők barátok. A spot nagyon ötletes, de a fikázás már uncsi. Mindig fikázni kell valakit, és akkor menő és jó lesz a rádió. Nem ettől lesz jó. Amúgy meg a vártnál puhább, de ez szubjektív. Így is kiváló, hibátlan.
Egyetértek, nem fikázással kell legyőzni a másikat, hanem tudással. Főleg, ha akit éppen fikáznak, annak a zenei világát nyúlják éppen. Ha anyira "klassztalan" az a zene (bármit is akar jelenteni ez), akkor nem kell lejátszani. :gülü2:
  • 1
  • 970
  • 971
  • 972
  • 973
  • 974
  • 1044