asr27 írta:Nagy szar. ráadásul az"igazi mai slágerek" többsége tavalyi lejárt lemez és szinte egy pörgősebb zene sincs köztük. túl sok az R&B és a pop.Például miket adnak?
asr27 írta:Nagy szar. ráadásul az"igazi mai slágerek" többsége tavalyi lejárt lemez és szinte egy pörgősebb zene sincs köztük. túl sok az R&B és a pop.Például miket adnak?
oldman írta:Itt még nem hallottam pl Kwabstól a Walkot.pedig volt tegnap

asr27 írta:Nyilván a régi Roxy-ra gondoltam.szabogabor10 írta:Azért így lehet érdemesebb lett volna a Roxy-t visszahozni...A név nem jelent semmit. Lehet, hogy ha Roxy néven indult volna, akkor is ilyen gagyi zenék szólnának.
Mindenesetre, számomra elég nagy csalódás, bár gondoltam, hogy nem lesz egy igazi pörgős Dance/House rádiónk most sem, de azt nem hittem, hogy ennyire le lesznek maradva még a Music FM-hez képest is!
Szóval én maradok a Music FM-nél, max a DJ Factory-t fogom hallgatni ezen a Gagyi 1-en, ahol csak igazi lejárt sláger megy.
szabogabor10 írta:Azért így lehet érdemesebb lett volna a Roxy-t visszahozni...A név nem jelent semmit. Lehet, hogy ha Roxy néven indult volna, akkor is ilyen gagyi zenék szólnának.