janos01 írta:Majd lesz az is.djmarco írta:Azért az hogy abba a nem sok hírbe amit adniuk kell, mozipremierek dátuma, és kygo videóklipek szerepelnek.Legalább nem Fidesz reklám.Úgy néz ki itt is a Szalai Vivienes vonal megy.

janos01 írta:Majd lesz az is.djmarco írta:Azért az hogy abba a nem sok hírbe amit adniuk kell, mozipremierek dátuma, és kygo videóklipek szerepelnek.Legalább nem Fidesz reklám.Úgy néz ki itt is a Szalai Vivienes vonal megy.
djmarco írta:Azért az hogy abba a nem sok hírbe amit adniuk kell, mozipremierek dátuma, és kygo videóklipek szerepelnek.Legalább nem Fidesz reklám.Úgy néz ki itt is a Szalai Vivienes vonal megy.
samsung írta:valaki írta itt,hogy lesznek webkamerák ,és élőben fogják tolni mint a music-onCikkezték. Pontosan nem tudom melyik internetes portálon volt fent ez a hír.
Gr3g0ry írta:nem olyan új az. 900 majdnem ugyan az mint a 2000asr27 írta:Szerintem meg új a keverőpult ahol épp tevékenykedik(hiszen minden kezdett nehéz).samsung írta:pozitiv hogy a mixmüsor egész jó,Metzker baszott jó mint eddigMeg sem közelíti azt a szintet, amilyen a Music Killersben volt Metzker.
Andro taníthatott neki ezt-azt
Itt jóval Lightosabb zenéket játszik, a keverése is szarabb. most is az előző számot lehalkította, a jelenlegit meg feltolta, ez nem keverés volt, hanem átváltás.
asr27 írta:Szerintem meg új a keverőpult ahol épp tevékenykedik(hiszen minden kezdett nehéz).samsung írta:pozitiv hogy a mixmüsor egész jó,Metzker baszott jó mint eddigMeg sem közelíti azt a szintet, amilyen a Music Killersben volt Metzker.
Andro taníthatott neki ezt-azt
Itt jóval Lightosabb zenéket játszik, a keverése is szarabb. most is az előző számot lehalkította, a jelenlegit meg feltolta, ez nem keverés volt, hanem átváltás.
Wolfman írta:Igen, épp azt írtam, hogy gyatra a 96.4 vételkörzete. Ha egyszer lesz network, jobb lenne egy nagyobb.admin írta: Hát majd 2019-ben jár le az első 7 évük, az még 3 kerek év, addig sok minden változhat... épp ezért is jobb lett volna nekik odaadni a 98.6-ot.Na de mi lenne a különbség akkor, ha Vajna a 96.4 helyett a 98.6-ot kapta volna meg? A lefedettség miatt számít?
admin írta: Hát majd 2019-ben jár le az első 7 évük, az még 3 kerek év, addig sok minden változhat... épp ezért is jobb lett volna nekik odaadni a 98.6-ot.Na de mi lenne a különbség akkor, ha Vajna a 96.4 helyett a 98.6-ot kapta volna meg? A lefedettség miatt számít?