RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155536  Szerző: szabogabor10

djmarco írta:Szóval ha nem kell egy számot egy nap 5-ször meghallgatnom
Sajnos meg kell, ahogy ma hallgattam. Robin Schulz - Sugar is legalább 4-szer volt pl. Nem elég, hogy sokat adják, de még csak nem is igazi mai sláger, nagyon nem.
De ez így volt régen is, csak közben eltelt 4 év, és nem biztos, hogy most is mindenkinek be fog ez jönni.
 #155535  Szerző: djmarco

Nem hallgattam egész nap csak bele bele, de nekem egyenlőre eléggé bejövős a dolog. Tegyük hozzá hogy nem volt nagy elvárásom a rádióval kapcsolatban, ennek ellenére lehet hogy itt kötök ki. A zenei arculat rendben van, nekem ez a nagyképű üzengetés is nagyon bejön. Remélem a többi rádió is burkoltan beszáll a játékba, és frappánsan szólnak vissza
A Class zeneileg eléggé egysíkú, a Petőfi valahogy sose jött be, és ez most se változott, a Music fm meg úgy érzem mintha az elmúlt pár hónapban egy kicsit megfásult volna, és keresi magát, (remélem megtalálja). Szóval ha nem kell egy számot egy nap 5-ször meghallgatnom, akkor jóban leszünk, bár műsorvezetők terén még mit lehetne egy két karakteres embert (pl Horváth Szilárd) behozni.
 #155534  Szerző: szabogabor10

janos01 írta:
djmarco írta:Azért az hogy abba a nem sok hírbe amit adniuk kell, mozipremierek dátuma, és kygo videóklipek szerepelnek. :S Úgy néz ki itt is a Szalai Vivienes vonal megy.
Legalább nem Fidesz reklám.
Majd lesz az is. :S
 #155533  Szerző: janos01

djmarco írta:Azért az hogy abba a nem sok hírbe amit adniuk kell, mozipremierek dátuma, és kygo videóklipek szerepelnek. :S Úgy néz ki itt is a Szalai Vivienes vonal megy.
Legalább nem Fidesz reklám.
 #155532  Szerző: djmarco

Azért az hogy abba a nem sok hírbe amit adniuk kell, mozipremierek dátuma, és kygo videóklipek szerepelnek. :S Úgy néz ki itt is a Szalai Vivienes vonal megy.
 #155527  Szerző: Milán

samsung írta:valaki írta itt,hogy lesznek webkamerák ,és élőben fogják tolni mint a music-on
Cikkezték. Pontosan nem tudom melyik internetes portálon volt fent ez a hír.
 #155525  Szerző: samsung

valaki írta itt,hogy lesznek webkamerák ,és élőben fogják tolni mint a music-on
 #155524  Szerző: Jozsfm964

Meg sem közelíti azt a szintet, amilyen a Music Killersben volt Metzker.
Itt jóval Lightosabb zenéket játszik, a keverése is szarabb. most is az előző számot lehalkította, a jelenlegit meg feltolta, ez nem keverés volt, hanem átváltás.[/quote][/quote]

Azt azért ne felejtsük el, hogy a Music Killersben élőben mixeltek, itt viszont előre felvett műsorblokkok mennek, összevágott mixekkel. Aki zenéléssel foglalkozik, az sajnos kihallja, és nem kajálja be ezt a sok zagyvaságot amit összehordanak. De a DJ-knek nem is fizetnek a rádiós megjelenésért, sosem fizettek, csak ha promóciós jellegű rádiós buli volt. Szóval érthető az összepuffantott munka.
 #155523  Szerző: samsung

Gr3g0ry írta:
asr27 írta:
samsung írta:pozitiv hogy a mixmüsor egész jó,Metzker baszott jó mint eddig
Andro taníthatott neki ezt-azt :D
Itt jóval Lightosabb zenéket játszik, a keverése is szarabb. most is az előző számot lehalkította, a jelenlegit meg feltolta, ez nem keverés volt, hanem átváltás.
Szerintem meg új a keverőpult ahol épp tevékenykedik(hiszen minden kezdett nehéz).
nem olyan új az. 900 majdnem ugyan az mint a 2000 :D
 #155517  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:
samsung írta:pozitiv hogy a mixmüsor egész jó,Metzker baszott jó mint eddig
Andro taníthatott neki ezt-azt :D
Itt jóval Lightosabb zenéket játszik, a keverése is szarabb. most is az előző számot lehalkította, a jelenlegit meg feltolta, ez nem keverés volt, hanem átváltás.
Szerintem meg új a keverőpult ahol épp tevékenykedik(hiszen minden kezdett nehéz).
  • 1
  • 949
  • 950
  • 951
  • 952
  • 953
  • 1032